Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη Γραμμέλη: «Θα προτιμούσα ο Μπισμπίκης να πήγαινε εκεί όχι με τις κάμερες»
Showbiz

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη Γραμμέλη: «Θα προτιμούσα ο Μπισμπίκης να πήγαινε εκεί όχι με τις κάμερες»

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης, χτες 3/10 επιλέγοντας να σταθεί στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας στο Σύνταγμα.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο σημείο για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον αγώνα του Πάνου Ρούτσι, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα ανθρώπινης αλληλεγγύης και ευαισθησίας.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη κατά την διάρκεια της εκπομπής Πρωινό Σαββατοκύριακο, σχολίασε τόσο την κίνηση του ηθοποιού όσο και τις δηλώσεις που έκανε.

Ελένη Τσολάκη: Στον αέρα το τρέιλερ της νέας της εκπομπής στον ΑΝΤ1 - Αυτοί είναι οι συνεργάτες της

xa1.jpg

«Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να γίνει αυτή η δήλωση στις κάμερες. Προσωπικά, απέναντι σε αυτόν τον πατέρα, τον οποίο σέβομαι απόλυτα και γι’ αυτό δεν κάνω κανένα σχόλιο, ο πόνος του είναι μεγαλύτερος από οποιοδήποτε σχόλιο και οποιονδήποτε προσπαθεί να φανεί μέσα από αυτόν τον πατέρα, θα προτιμούσα ο Βασίλης Μπισμπίκης να πήγαινε κάποια στιγμή όχι με τις κάμερες εκεί, και αυτή η δήλωση εμένα δε μου πρόσθεσε τίποτα ως πληροφορία» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δε με ενδιαφέρει αν ζήτησε να δει τον Βασίλη Μπισμπίκη, τη Δέσποινα Βανδή ή τον Γιώργο Νταλάρα, ή οποιονδήποτε γνωστό. Η ουσία της υπόθεσης του κυρίου Ρούτσι είναι πολύ διαφορετική και δεν έχει να κάνει καθόλου με διασήμους και όποιος πάει εκεί, πάει ανθρώπινα, διακριτικά. Το πρόσωπο στο Σύνταγμα είναι ο κύριος Ρούτσι και όχι ο Βασίλης Μπισμπίκης» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Γραμμέλη: «Το παιδί στο ίδρυμα δέθηκε μαζί μου, αυτό με έχει στιγματίσει για όλη μου τη ζωή»

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η ανθοδέσμη-έκπληξη on air για τη γιορτή της, ο μυστικός αποστολέας & η αμηχανία

Ξέσπασε η Γραμμέλη:«Βαρέθηκα να μιλάμε για τα κιλά και το σώμα! Αφήστε μας να ζήσουμε!»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved