Μαρίσσα Λαιμού: Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία της στο Λονδίνο - Πότε θα γίνει η ταφή στην Αθήνα;
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και συγκίνησης αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τη 30χρονη Μαρίσσα Λαιμού, η οποία βρέθηκε νεκρή στην έπαυλή της στο Λονδίνο, λίγες μόλις ώρες αφότου είχε λάβει εξιτήριο από νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου, στις 11:00, στον Ελληνικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, στο Bayswater του Λονδίνου, παρουσία στενών συγγενών και φίλων που έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο.
Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα ταφεί η Μαρίσσα Λαιμού – «Η οικογένεια θέλει να το ζήσει μόνη της»
Η οικογένεια της άτυχης Μαρίσσας υποστηρίζει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματικά λάθη και έχει ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες, ζητώντας να διερευνηθεί εάν υπήρξε ιατρική αμέλεια κατά τη νοσηλεία της.
H σορός της Μαρίσσας Λαιμού θα μεταφερθεί στην Ελλάδα για να πραγματοποιηθεί η ταφή της την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Διαβάστε επίσης:
Μαρίσσα Λαιμού: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της
«Ώρα να μάθουν τι σκότωσε τη Μαρίσσα»: Ανατροπή με την αιτία θανάτου της Λαιμού
Μαρίσσα Λαιμού: Oι οριστικές απαντήσεις της ιατροδικαστικής έρευνας - Σε σοκ οι γονείς της