Showbiz

Μαρίζα Κωχ για τον Διονύση Σαββόπουλο: «Με έχει αρρωστήσει η σκέψη ότι δεν θα τον έχουμε κοντά μας»

Σε μια βαθιά συγκινητική τοποθέτηση, η Μαρίζα Κωχ μίλησε για την απώλεια του Διονύση Σαββόπουλου, το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου, στον αέρα της εκπομπής «Το ‘χουμε» με τον Κώστα Τσουρό, στον ΣΚΑΪ.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον εκλιπόντα τραγουδοποιό σε σταθμισμένες στιγμές της ελληνικής μουσικής, δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση μιλώντας για τον αγαπημένο της φίλο.

«Ογκόλιθος» του ελληνικού ροκ: Η συγκινητική αναφορά του Λάκη Παπαδόπουλου στον Διονύση Σαββόπουλο

Σε μία λιτή αλλά γεμάτη νόημα ανάρτηση στα social media, η ίδια αποχαιρέτησε τον Διονύση Σαββόπουλο με τα εξής λόγια: «Διονύση μας καλό ταξίδι, η Παναγιά μπροστά σου».

Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής της παρουσίας, η Μαρίζα Κωχ μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις και τα συναισθήματά της:
«Ξέραμε ότι ήταν άρρωστος ο Διονύσης… Δεν περιμέναμε να φύγει. Ήταν πολύ ξαφνική είδηση της απουσίας του και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Βρίσκομαι στην Αθήνα και ίσως ήμουν από τους πρώτους που το πληροφορήθηκα… Με έχει αρρωστήσει η σκέψη ότι δεν θα τον έχουμε κοντά μας. Ότι δεν θα έχουμε κοντά μας τον παράξενα χαρούμενο ποιητή Διονύση Σαββόπουλο».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved