Ομολογία-Σοκ: Ο Πασχάλης αποπειράθηκε 2 φορές να αυτοκτονησει!
Showbiz

Ομολογία-Σοκ: Ο Πασχάλης αποπειράθηκε 2 φορές να αυτοκτονησει!

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών λοιπόν, βρέθηκαν η 46χρονη Ουρανία Τουτουντζή και το ζεύγος Αρβανιτίδη για την αγωγή που έκανε η πρώτη στους δεύτερους, για συκοφαντική δυσφήμιση. Μάλιστα, οπως είπε η Αλίκη Αρβανιτίδη, η 46χρονη έχει καταθέσει πολλές αγωγές και μηνύσεις κατά της ίδιας, πράγμα που δείχνει το μένος της.

«Εγώ καμία αγωγή δεν της έκανα σε αντίθεση με εκείνη που όχι μόνο μου έκανε πολλές αγωγές, αλλά σκοπεύει να μου κάνει και άλλες. Θα τις χάσει και αυτές, όπως τις προηγούμενες» λέει η σύζυγος του Πασχάλη έξω από τα δικαστήρια.

Και ενώ έξω ειπώθηκαν αυτά μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ακούστηκαν πράγματα που μας σόκαραν: «Ο σύζυγός μου, εξαιτίας των ισχυρισμός της 46χρονης ότι το παιδί της είναι δικό του, αλλά και εξαιτίας του διασυρμού του από την ίδια, αποπειράθηκε δύο φορές να αυτοκτονήσει. Και όμως δεν το ξέρει κανείς» είπε η Αλίκη Αρβανιτίδη.

Την ίδια στιγμή η Ουρανία Τουτουντζή ισχυρίζεται ότι ο Πασχάλης με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, ζήτησε να αναγνωρίσει το παιδί συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα ο αδερφός του.

Η Ουρανία Τουτουντζή ζητά 750.000 Ευρώ, ενώ οι επισκέψεις τους στην Ευελπίδων δε φαίνεται ότι θα τελειώσουν σύντομα. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved