Γιώργος Κακοσαιός για Πλούταρχο: Με έχει βοηθήσει ότι είναι πατέρας μου, αλλά αν προκαλούσα...
Ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε στην εκπομπή «Το ΄Χουμε» για διάφορες πτυχές της ζωής και της καριέρας του.
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο άγχος που νιώθει για τις φετινές του εμφανίσεις, αλλά και στις αντιδράσεις του κοινού απέναντι στη δουλειά του.
Γιώργος Κακοσαίος: «Με τη Λένα Ζευγαρά δεν υπήρξε τέλος, δεν είχε ξεκινήσει καν συνεργασία»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε για το φλερτ που δέχεται μέσα από τα social media και πώς το διαχειρίζεται ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο.

«Έχω πάρα πολύ άγχος που θα είμαι για πρώτη φορά το “πρώτο όνομα” αλλά χαίρομαι πολύ. Ο πατέρας μου μου έδωσε μία συμβουλή και αυτή ήταν να κάνω τον κόσμο να νιώθει άνετα στο μαγαζί που είμαι και να περνάει καλά. Παλεύω να μπω στην καρδιά του κόσμου, μου αρέσει που μου ζητάμε να βγάλουμε φωτογραφίες»

«Δέχομαι φλερτ στα social media. Δέχομαι και αρνητικά σχόλια στα social media, πολλές φορές μπορεί να με ρίξει λίγο, αλλά μέχρι εκεί. Όλη η οικογένεια στηρίζει κι εμένα και την αδεlφή μου όπως κάναμε κι εμείς με τον πατέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Το ότι ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο πατέρας μου με έχει βοηθήσει στο χώρο αλλά αν προκαλούσα προβλήματα θα είχα και προβλήματα»
Γιώργος Κακοσαίος: Με τις ελληνικές σημαίες στα χέρια οι Έλληνες ομογενείς στην περιοδεία του
Γιώργος Κακοσαίος: Με sexy dark διάθεση στο νέο του video clip «Ούτε εχθροί ούτε φίλοι»
Γιώργος Κακοσαίος: O Βασίλης Καρράς με είχε πλησιάσει και μου είχε πει: “Πιτσιρίκο, μην αγχώνεσαι…”