Νεσχάν Μουλαζίμ: Η τρυφερή φωτό με τη νεογέννητη κόρη της
Η Νεσχάν Μουλαζίμ μοιράστηκε μαζί μας ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη νεογέννητη κόρη της.
Θυμίζουμε ότι η ίδια, δύο μέρες αφότου έφερε στον κόσμο την κορούλα της είχε μιλήσει στο Happy Day μέσα από το μαιευτήριο.
«Μπήκα με ραντεβού. Πήγαν όλα πολύ γρήγορα. Είχα αγωνία αλλά από την άλλη εντυπωσιάστηκα με εμένα γιατί σε όλη την παρέα εγώ ήμουν ήρεμη. Όλοι ήμασταν εδώ. Ο Στέλιος ήταν πάντα βράχος. Μπήκα και μέσα σε 10 λεπτά βγήκα. Ο γιατρός μου ήταν άψογος. Ήταν όλα τέλεια. Ήταν υπέροχα όλα. Μέσα στο μαιευτήριο μου βγήκαν όλα τα τούρκικα», είχε πει το μοντέλο.
Νεσχάν: Τα δάκρυα & τα πρώτα λόγια μέσα από το μαιευτήριο – Τώρα έχει μεγαλύτερο νόημα η ζωή μου
Και είχε συνεχίσει: «Καλύτερα είμαι, πολύ καλύτερα. Τις τελευταίες 10 ημέρες ήμουν με πι. Τώρα που γέννησα θα δούμε με τον γιατρό μου τι αγωγή θα ξεκινήσω. Τώρα μπορώ και περπατάω και μόνη μου. Μέρα με την ημέρα θα είμαι καλύτερα... Είναι καστανόξανθη, που το ήθελα πολύ. Μοιάζει λίγο στα χείλη και στη μύτη λίγο με εμένα. Είναι αυτά που ζητάγαμε. Είναι και από τους δυο μας. Είναι και ψηλή».
Η νέα ανάρτηση
Αυτή την Πέμπτη, 30 Οκτώβρη λοιπόν, η Νεσχάν Μουλαζίμ, θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι λοιπόν, η όμορφη μανούλα, πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, την ώρα που εκείνη κοιμόταν.
Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:
Γέννησε η Νεσχάν Μουλαζίμ - Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο και το φύλο του μωρού!
Μουλαζίμ: Με αμαξίδιο στο πλατό του Happy Day-Οι εξωσωματικές & η αποκάλυψη- Είχα δίδυμα & τα έχασα