Showbiz

Τανιμανίδης: Υπάρχει κρίση στη σχέση του με τη Μπόμπα; Η ερώτηση που τον άφησε «άφωνο» & η αποκάλυψη

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/10) στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου «Στην αγκαλιά του Φάνη» στον ΣΚΑΪ και, όπως ήταν φυσικό, από τη συνέντευξη δε θα μπορούσαν να λείπουν ερωτήσεις για τη Χριστίνα Μπόμπα!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα, από Survivor, μέχρι τη γνωριμία του με τη Χριστίνα Μπόμπα και τη ζωή με τις δίδυμες κόρες τους.

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Ρομαντικό ταξίδι μόνο για δύο

Instagram / chrismpo

Κάποια στιγμή, όμως, ο Φάνης Λαμπρόπουλος αποφάσισε να… ανάψει "φωτιές", ρωτώντας ευθέως τον Σάκη αν υπάρχει κρίση στον γάμο του με τη Χριστίνα. Η απάντηση του παρουσιαστή ήταν ξεκάθαρη:

«Αντιθέτως! Όχι!» είπε γελώντας, διαψεύδοντας έτσι κάθε φήμη που έχει κυκλοφορήσει κατά καιρούς για το ζευγάρι.

Ο Σάκης αποκάλυψε, μάλιστα, και ένα άγνωστο περιστατικό από το πρώτο τους ραντεβού, αποδεικνύοντας πως το μυαλό της Χριστίνας ήταν αυτό που τον κέρδισε από την πρώτη στιγμή:

«Της είχα βάλει να λύσει έναν γρίφο.“Έχουμε ένα μπαλάκι και μία ρακέτα του τένις. Η ρακέτα είναι ένα ευρώ πιο ακριβή από το μπαλάκι. Και τα δύο μαζί έχουν κόστος ένα ευρώ και δέκα λεπτά. Πόσο κοστίζει η ρακέτα και πόσο το μπαλάκι;”. Η Χριστίνα το βρήκε απευθείας και βρήκε και τους άλλους 2-3 που της έβαλα απευθείας», είπε χαμογελώντας.

Φυσικά, η συζήτηση δεν έμεινε μόνο εκεί. Ο παρουσιαστής του Survivor κλήθηκε να απαντήσει και στο αιώνιο δίλημμα: Γιώργος Λιανός ή Γιώργος Καράβας;

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως ο Λιανός είναι «πιο ταλαντούχος» από τον ίδιο, ενώ δεν δίστασε να πει πως ο Καράβας «δεν είναι μόνο ωραίος άντρας, αλλά και πανέξυπνος».

«Να πω μπράβο στον ΣΚΑΪ που έχει μαζέψει όλους τους ωραίους άντρες. Στις περιγραφές είναι καλύτερος ο Λιανός. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Ο Λιανός, λοιπόν, είναι καλός, αλλά μπορεί να βελτιωθεί. Κάτι που κάνει καλά ο Καράβας είναι ότι πρέπει να περάσει στον τηλεθεατή και στον παίκτη που τρέχει εκείνη τη στιγμή, ότι είναι ζήτημα ζωή και θανάτου. Αυτό ο Καράβας το έκανε καλά.

Θεωρώ ότι ο Γιώργος Λιανός είναι πιο ταλαντούχος από εμένα. Τραγουδάει, έχει χιούμορ, είναι ευφυής, είναι εύγλωττος, έχει ταλέντο, αλλά δεν είναι όλοι για το ίδιο concept. Είναι ιδανικός σε μια μεγάλη γκάμα show, είτε είναι τραγουδιστικά είτε απαιτούν χιούμορ. Ο Γιώργος Καράβας δεν είναι μόνο ωραίος άντρας, αλλά του κόβει πολύ. Οπότε σίγουρα έχει θέση στην τηλεόραση. Αλλά ο καθένας είναι για έναν συγκεκριμένο τύπο προγράμματος», αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Διαβάστε επίσης:

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Cozy και elegant - Το σπίτι τους μοιάζει με σελίδα από περιοδικό διακόσμησης!

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Πάγωσαν όταν ενημερώθηκαν από τους δημοσιογράφους ότι αγόρασαν σκάφος

Συγκινημένος ο Σάκης Τανιμανίδης – Η κόρη του κάνει ποδήλατο και εκείνος στέλνει το πιο γλυκό μήνυμα

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved