Δανάη Μπάρκα: Το φθινόπωρο μέσα από τα μάτια της - Η απόδραση στο βουνό & το τσίπουρο στην Καλαμάτα!
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Το φθινόπωρο μέσα από τα μάτια της - Η απόδραση στο βουνό & το τσίπουρο στην Καλαμάτα!

Η Δανάη Μπάρκα έχει έναν μοναδικό τρόπο να κάνει ακόμα και τις πιο απλές στιγμές να μοιάζουν μαγικές.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από το υπέροχο Σάββατό της, και μας έκανε όλους να θέλουμε να πατήσουμε... pause στη ζωή μας και να ζήσουμε λίγο σαν εκείνη.

Μπάρκα για Σταυροπούλου ανήμερα των γενεθλίων της: Στα δύσκολα χορεύεις για να αντέξει η ψυχούλα σου

Αυτές τις μέρες, η Δανάη Μπάρκα άφησε πίσω της το πολύβουο κέντρο της Αθήνας και βρέθηκε στην Καλαμάτα, για μια φθινοπωρινή απόδραση. Όπως αποκάλυψε, εκεί, ανάμεσα σε βουνά, ομίχλη και αγαπημένα πρόσωπα, βρήκε την ηρεμία που όλοι ψάχνουμε.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της:

«Ξύπνημα στο βουνό μέσα στην ομίχλη, πρωινό τσίπουρο στην αγορά της Καλαμάτας με κύριο Μάκη και φίλους, βόλτα στην πόλη, φαγητό στον ξυλόφουρνο, περπάτημα στον πεζόδρομο, βροχή και η βραδιά κλείνει σε ένα τραπέζι με αγαπημένα πρόσωπα να λέμε ιστορίες και να αναλύουμε όνειρα. Και κάπως έτσι, ήταν ένα τέλειο Σάββατο. Σας στέλνω μια αγκαλιά».

Και κάπως έτσι, μέσα από λίγες λέξεις, η Δανάη Μπάρκα μάς υπενθύμισε τι σημαίνει αληθινή ευτυχία. Δεν χρειάζεται ταξίδια στο εξωτερικό, δεν χρειάζεται υπερβολές. Μόνο καλή παρέα, γέλια, λίγο τσίπουρο και μια κουβέντα που κρατάει μέχρι αργά.

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/DQznHQMDHJI/

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: Αυτός είναι ο σύντροφός της – Η ηλικία, η καταγωγή και ο κοινός τόπος!

Δανάη Μπάρκα: Το ξέφρενο πάρτι και η συγκίνηση – «Πάντα η ψυχούλα μας ξέρει τι περνάει…»

«Σαν να περίμεναν τη Δανάη με ένα δίκαννο στη γωνία. Δεν είδα να πουν έναν καλό λόγο»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved

Ο Δημήτρης Ζήκος κέρδισε τη Φάρμα, έχασε την αγάπη του κοινού: Οι αντιδράσεις για τον τοξικό νικητή