«Χρόνια πολλά μπαμπά μας»: Οι τρυφερές ευχές της Χρύσας Μιχαλοπούλου στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο
Σήμερα, 10 Νοεμβρίου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει την ονομαστική του εορτή και από νωρίς το πρωί δέχεται αμέτρητες ευχές στα social media. Φίλοι, συνεργάτες και followers του στέλνουν τα πιο θερμά μηνύματα.
Ανάμεσα σε όσους θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια, ήταν και η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η ηθοποιός ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον γιο τους, Κίμωνα, σε μια χαλαρή στιγμή στην παραλία.
Φάρμα – «Πάγωσαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση-«βόμβα» του Κουτσόπουλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
Παρότι το πρώην ζευγάρι έχει ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή, οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες. Οι δυο τους έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τον μικρό τους γιο, στον οποίο έχουν τεράστια αδυναμία.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Χρύσα έγραψε λιτά και τρυφερά:
«Χρόνια πολλά μπαμπά μας», συνοδεύοντας τις λέξεις με μια οικογενειακή φωτογραφία γεμάτη αγάπη και ζεστασιά.

Διαβάστε επίσης:
«Χρόνια πολλά μαμά μας!»: Οι τρυφερές ευχές του Κουτσόπουλου για τα γενέθλια της Μιχαλοπούλου
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τρυφερές στιγμές με τον γιο του, Κίμωνα, δίπλα στη θάλασσα
H Φάρμα: Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός - Πλάνταξαν όλοι με την ανακοίνωση!