Instagram / sissychristidou & j.touni

Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ντράπηκα, μου προκαλούν αηδία!» - Ξέσπασε για όσα ειπώθηκαν για την Τούνη!»

Η δίκη για την υπόθεση revenge porn της Ιωάννας Τούνη άφησε πίσω της έντονη συζήτηση, ειδικά μετά το συγκλονιστικό βίντεο που δημοσίευσε η influencer, στο οποίο μίλησε για όσα αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

Το βίντεο αυτό σχολιάστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να μην κρύβει την αγανάκτησή της.

Ιωάννα Τούνη:«Χάθηκα λίγο, χρειαζόμουν χρόνο να ηρεμήσω, με συγκινήσατε»

Με εμφανή συγκίνηση αλλά και θυμό, η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Αισθάνομαι ετεροντροπή για πολλά από όσα ακούστηκαν από όταν ανέβηκε αυτό το βίντεο. Δεν χρειάζεται να εκφράζουμε παντού την αποψούλα μας για όλα. Είναι τόσο επώδυνη διαδικασία, έρχεται να μοιραστεί λεπτομέρειες γιατί την θεραπεύει αυτό και νιώθει την ανάγκη να το πει. Ντράπηκα για πολλά από όσα άκουσα. Μου προκαλούν αηδία, δεν μπορώ να το πιστέψω, αντιμετωπίζεται λάθος, δεν είναι προφανές ότι είναι θύμα, ενώ είναι».

Στη συνέχεια τόνισε:

«Δεν κατάφερε αυτά που κατάφερε εξαιτίας αυτού του βίντεο, αλλά πάρα το βίντεο αυτό! Αυτό είναι το μήνυμα και το ουσιαστικό»

Τον λόγο πήρε και ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος, με σαφές υπονοούμενο προς το Πρωινό και τον Σταύρο Μπαλάσκα, είπε:

«Θα ήθελα να την παρακαλέσω να μιλάει όσο περισσότερο μπορεί γι’ αυτό. Κυρία Τούνη, όσο κι αν σας ζητάνε να σιωπήσετε, όπως είδαμε σε εκπομπές, να μιλάτε για αυτό το θέμα»

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: «Έβαλα τα κλάματα ρε παιδιά, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ»

Ένταση ανάμεσα σε Σκορδά-Μικρούτσικο: Τι λες; Σας παρακαλώ πολύ! Η εποχή αυτή ανήκει στο παρελθόν!

Χαμός στο Πρωινό για την Τούνη:«Βούλωσέ το - Βοηθάει τον εαυτό της να πάρει views!»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved