The Chase – Μαρία Μάρκου: Δεν υπάρχει χρόνος για ταλαιπωρία στη ζωή
Για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για το πώς ήταν ως παιδί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Μάρκου.
Τι παιδί ήσασταν;
«Καλόβολο, ήσυχο, σχεδόν αόρατο κάποιες φορές. Δεν ταλαιπώρησα τους γονείς μου. Ήμουν κοινωνικό και περίεργο παιδί. Είχα περιέργεια για πολλά πράγματα. Αναζητούσα απαντήσει σε ό,τι έπεφτε στα χέρια μου. Κάποιες τις βρήκα, κάποιες τις ψάχνω ακόμα».
Μαρία Μάρκου: Η chaser όπως δεν την έχεις ξαναδεί στην πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας
Πώς σας φανταζόσασταν τότε;
«Επιτυχημένη».
Δηλαδή;
«Να κάνω καλά μια δουλειά που μου αρέσει. Δεν ήθελα να καταλήξω να κάνω κάτι που δεν θα μου δίνει χαρά για οκτώ, εννιά, δέκα ώρες κάθε μέρα. Ήθελα λοιπόν να είμαι επιτυχημένη χωρίς να γνωρίζω σε τι. Θα μπορούσα, για παράδειγμα, να είμαι μια επιτυχημένη τραγουδίστρια».
Υπήρχε στη σκέψη σας;
«Ακόμα υπάρχει στη σκέψη μου. Το τραγούδι το θεωρώ θεόπνευστο ταλέντο και μεγάλη εκτόνωση».
Δίνετε την εικόνα ενός ανθρώπου πολύ σίγουρου για τον εαυτό του. Είστε όσο σίγουρη και δυνατή δείχνετε;
«Έμαθα από μικρή να πατάω καλά. Όλοι έχουμε φάει κατραπακιές στη ζωή και όλοι έχουμε χ πέσει χαμηλά. Αλλά δεν έχεις χρόνο να μείνεις για πολύ εκεί. Σηκώνεσαι. Ο χρόνος, ξέρετε, είναι ο μοναδικός πόρος που δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Δεν υπάρχει χρόνος για ταλαιπωρία στη ζωή. Υπάρχει χρόνος για ισορροπία, καλοσύνη και καλοπέραση, όπως την εννοεί κανείς. Για να επιστρέφω στην έννοια του επιτυχημένου, για εμένα επιτυχημένος σημαίνει τελικά γερός, ισορροπημένος και παραγωγικός».
Πηγή Το Βήμα
The Chase – Μαρία Μάρκου: Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά
The Chase – Μαρία Μάρκου: To προσωνύμιο «Γυναίκα με τα Μαύρα», τα σχόλια και οι… καταδιώξεις
Μαρία Μάρκου: Η ηλικία, τα 5 πτυχία, οι δυο γάμοι, η επιθυμία απόκτησης ενός παιδιού & το Chase