Αποφασισμένη η Ματσούκα:«Θα κινηθώ νομικά ενάντια της εκπομπής που ηχογράφησε χωρίς την έγκρισή μου»
Showbiz

Αποφασισμένη η Ματσούκα:«Θα κινηθώ νομικά ενάντια της εκπομπής που ηχογράφησε χωρίς την έγκρισή μου»

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που την έφερε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, η Δήμητρα Ματσούκα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού Σαββατοκύριακο», δίνοντας τη δική της εικόνα για όσα συνέβησαν αλλά και για το πώς σκοπεύει να κινηθεί στη συνέχεια.

Η γνωστή ηθοποιός, που αφέθηκε ελεύθερη μετά τη σύλληψή της –όπου, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, υπό την επήρεια αλκοόλ, χωρίς δίπλωμα και χωρίς πινακίδες– αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο στις 2 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα οριστεί και η ποινή της.

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν ξέρω εγώ από Τροχαία;» - Οι ατάκες on stage μετά τη σύλληψή της

6Z3A3591-DIMITRA-MATSOUKA.jpg

Παρά τη σαφώς πιο ήρεμη εικόνα της, η Δήμητρα Ματσούκα δεν έκρυψε ότι ορισμένα από όσα ακούστηκαν δημόσια την ενόχλησαν ιδιαίτερα. Έξω από το θέατρο όπου εμφανίζεται, ξεκαθάρισε πως ορισμένες συμπεριφορές ξεπέρασαν τα όρια και πως δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να περάσει χωρίς αντίδραση.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είμαι καλά, δεν έχω να πω κάτι για το τι συνέβη. Με σταμάτησαν. Δεν είχα άγχος που βρέθηκα στη σκηνή. Έχω ακούσει διάφορα, αλλά νιώθω καλά γιατί αποκατέστησα την αλήθεια, ζήτησα συγγνώμη ως όφειλα. Δεν στενοχωρήθηκα με τα σχόλια. Θα κινηθώ νομικά ενάντια της εκπομπής που ηχογράφησε χωρίς την έγκρισή μου». Παράλληλα, τόνισε πως θα προχωρήσει σε μήνυση, υπογραμμίζοντας ότι όφειλαν να την έχουν ενημερώσει.

Το περιστατικό σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, επισημαίνοντας: «Θέλω να σταθώ στην ανθρωποφαγία. Οι τίτλοι χθες για τη Δήμητρα Ματσούκα ήταν πηχυαίοι. Κι αυτό το περιστατικό που έγινε σε εκπομπή -που δεν ξέρω σε ποια εκπομπή είναι-, την κάλεσε η δημοσιογράφος και την κατέγραψε χωρίς την άδειά της και την προβάλανε. Θα ρωτήσω να μάθω σε ποια εκπομπή έγινε. Όλο αυτό είναι ανθρωποφαγικό. Και βλέπεις ότι τελικά ο επώνυμος δεν έχει ευνοϊκή μεταχείριση».

Πάντως, όπως δείχνουν τα πράγματα, η αναφορά γίνεται στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, Το' χουμε η οποία επικοινώνησε με τη Δήμητρα Ματσούκα μόλις λίγη ώρα μετά το περιστατικό με την παράβασή της, όπου η ηθοποιός αρκέστηκε να πει ότι δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει συλληφθεί για τροχαία παράβαση.

Δείτε παρακάτω όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή Το 'χουμε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved