Πρώην παίκτρια του Survivor ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της on camera: «Είμαι στον πέμπτο μήνα»
Showbiz

Πρώην παίκτρια του Survivor ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της on camera: «Είμαι στον πέμπτο μήνα»

Η Άσπα Πρεδάρη μίλησε στην εκπομπή «Weekend Live» και μοιράστηκε με τον κόσμο τη χαρά της εγκυμοσύνης της, αποκαλύπτοντας ότι διανύει πλέον τον πέμπτο μήνα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νέο αυτό κεφάλαιο της ζωής της, ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη που δέχεται από τον σύντροφό της, ο οποίος, όπως είπε, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

«Όλες οι μαμάδες έχουν μεγάλες κοιλιές, αλλά σε μένα δεν φαίνεται. Δεν νιώθω ακόμα κάτι, ένιωσα ένα τσίμπημα αυτή την εβδομάδα. Δεν θέλω να πω το φύλο ακόμα, θέλω να το ανακοινώσω, να βγάλω μια φωτογραφία για το instagram», είπε η Άσπα Πρεδάρη.

Γιώτα Τσιμπρικίδου: Ανακοίνωσε την πρώτη εγκυμοσύνη της με υπέροχες φωτό!

Όπως τόνισε στη συνέχεια, ο σύντροφός της είναι αγχωμένος, ενώ όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, εκείνη ενθουσιάστηκε.

«Ο Θωμάς στην αρχή αγχώθηκε, όπως κάθε άνδρας, αλλά όσο περνάει ο καιρός, μέρα με τη μέρα, ενθουσιάζεται πιο πολύ και από εμένα. Στην αρχή ενθουσιάστηκα, τώρα υπάρχει το άγχος να είναι όλα καλά! Η καλύτερη έξοδός μου είναι όταν πηγαίνουμε στον γιατρό και μου λέει ότι είναι όλα καλά», ανέφερε η Άσπα Πρεδάρη.

Διαβάστε επίσης:

Χαράς ευαγγέλια για τον Κώστα Καραφώτη και την Κάτια Μάνου! Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Η Γερμανού ευχήθηκε στην Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της – «Θα κάνεις το πιο όμορφο κοριτσάκι»

Συγκινήθηκε η Χρηστίδου με την εγκυμοσύνη της Καινούργιου - «Με άγγιξε το τάμα γιατί πιστεύω πολύ»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved