Κώστας Καραφώτης: Οι πρώτες φωτό της συζύγου του, Κάτιας Μάνου με φουσκωμένη κοιλίτσα
Μια ιδιαίτερα τρυφερή εμφάνιση έκανε η σύζυγος του Κώστα Καραφώτη, Κάτια Μάνου, το βράδυ που επέλεξε να τον απολαύσει επί σκηνής στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.
Για πρώτη φορά τη βλέπουμε με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα, γεγονός που τράβηξε τα βλέμματα και σκόρπισε χαμόγελα.
Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με τη σύζυγό του Κάτια Μάνου
Με μαύρη φούστα και δερμάτινο τοπ, η Κάτια Μάνου ήταν πιο λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ, αποπνέοντας κομψότητα αλλά και τη γλυκιά χαρά της νέας περιόδου που διανύει. Δίπλα στον Κώστα Καραφώτη, τον οποίο στηρίζει πάντα, έλαμπε από ευτυχία, ενώ οι δυο τους δείχνουν να ζουν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους.
Δες τις φωτογραφίες
«Νιώθω υπέροχα που θα γίνω πατέρας για πρώτη φορά. Θα είναι κοριτσάκι και είμαι διπλά χαρούμενος» είπε πρόσφατα ο Κώστας Καραφώτης
Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κάτια Μάνου, οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2024 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης στο Κολωνάκι, έχουν επιλέξει να κρατήσουν την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αντιμετωπίζοντάς την ως μια βαθιά προσωπική στιγμή.
Στο παρελθόν, ο Κώστας Καραφώτης είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη γυναίκα της ζωής του, σημειώνοντας:
«Η Κάτια είναι γυναίκα μου. Νομίζω ότι τα πάντα είναι το timing. Τη γνώριζα αρκετά χρόνια αλλά βρέθηκε στη ζωή μου σε μία στιγμή που ήταν σαν να έπρεπε να είναι εκεί να δεχτεί τον χαρακτήρα και τις ιδιοτροπίες μου και να τις αφομοιώσει. Για την Κάτια η δουλειά μου δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Έτσι με γνώρισε και ήξερε ότι αυτό ήθελα να κάνω. Ξέρει ότι δεν είμαι φαν της νύχτας αλλά φαν του τραγουδιού. Μου αρέσει να τραγουδάω αλλά όχι να ξενυχτάω μέχρι τις 6 το πρωί»
Χαράς ευαγγέλια για τον Κώστα Καραφώτη και την Κάτια Μάνου! Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!
Καραφώτης: Δεν έχουμε κωδικούς στα κινητά μας με τη γυναίκα μου-Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι...
Κώστας Καραφώτης: Η ηλικία, ο γάμος στα... κρυφά και η σχέση που είχε απασχολήσει τα Μέσα