Showbiz

Ηλίας Παλιουδάκης: «Μαθαίνω νέα για τον Στάθη Μαντζώρο, κάνει τον αγώνα του»

Με ακούσματα από την Κρήτη και αγάπη για τον ελληνικό τόπο, ο Ηλίας Παλιουδάκης φέρνει την παραδοσιακή μουσική στη σύγχρονη Ελλάδα με έναν τρόπο μοναδικό.

Επί τρία χρόνια συνεργάστηκε στον «Σασμό», αφού η φιλία του με τον συνθέτη Νίκο Τερζή ήταν η αφορμή για τη συμμετοχή του στη σειρά, δίνοντάς του την ευκαιρία να συνεργαστεί μουσικά με τον Γιάννη Κότσιρα. Μια συνεργασία που τη χαρακτηρίζει ως ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια του.

  • Ο «Σασμός» σε έφερε ξανά στο προσκήνιο με έναν ξεχωριστό τρόπο. Τι ήταν για σένα;

Ο «Σασμός» ήταν ευλογία. Μου έδωσε την ευκαιρία να φέρω στην επιφάνεια την άλλη πτυχή που κουβαλάω – την παραδοσιακή, τη ριζίτικη, την κρητική. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Από παιδιά μέχρι ανθρώπους με δύσκολες εμπειρίες, όλοι μού έστελναν ότι αγάπησαν την κρητική μουσική μέσα από τη σειρά.

  • Πώς το βίωνες με τον κόσμο;

Ο κόσμος με συγκίνησε. Με ρωτούσαν συνέχεια τι θα γίνει στη σειρά, μου έδειχναν αγάπη, θαυμασμό. Νέοι άνθρωποι μου έστελναν μηνύματα ότι αγάπησαν την κρητική μουσική και το οφείλουν σε μένα. Ακόμα και σήμερα συζητιέται η σειρά έντονα. Λείπει στον κόσμο.

Βορίζια - Παλιουδάκης: «Δεν νομίζω ο παραδοσιακός Κρητικός να λύνει τις διαφορές του με το όπλο»

  • Κράτησες φιλίες από τη σειρά;

Με πολλούς. Με τον Μιχάλη Αεράκη, τη Δανάη Παπά, τον Βασίλη Μπισμπίκη. Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη κάνουμε πολλή παρέα. Είμαστε σαν ομάδα.

  • Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Στάθης Μαντζώρος, ο οποίος βρισκόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Πώς έμαθες για το θέμα της υγείας του;

Το έμαθα από την πρώτη στιγμή από τους οικείους του Είμαστε φίλοι. Τον εκτιμώ αφάνταστα, είναι ξεχωριστό παιδί και καλός ηθοποιός.

  • Μαθαίνεις νέα του;

Ναι, μαθαίνω. Είναι σε καλύτερη κατάσταση, κάνει τον αγώνα του και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι παλικάρι ο Στάθης!

  • Πώς είδες τον θόρυβο γύρω από τον Γιώργο Μαζωνάκη;

Ο Γιώργος είναι ξεχωριστός καλλιτέχνης, με δική του ταυτότητα. Ο κόσμος βιάστηκε να κρίνει. Δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε μια οικογένεια. Το σημαντικό είναι να είναι καλά. Είναι νέος, ταλαντούχος και έχει πολλά να δώσει.

  • Θα σε δούμε ξανά σε τηλεοπτικό project ή soundtrack;

Ετοιμάζω τώρα ένα τραγούδι με την υπογραφή του Νίκου Τερζή για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel», είπε ο Ηλίας Παλιουδάκης στην Espresso και την Σπυριδούλα Τριάντου.

Διαβάστε επίσης:

Παλιουδάκης για Μπισμπίκη: Η Δανάη είναι εκνευρισμένη – Η παρέα μου είχε ξεφύγει από το ποτό

Ο Ίμβριος με τον γιο του, η Σάσα με τον ανιψιό της και άλλα λαμπερά πρόσωπα παρακολούθησαν την Πέππα

Μάρκος Σεφερλής – Ηλίας Παλιουδάκης: «Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά» στο Δελφινάριο

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved