ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Κοκκίνου: «Να σε χαιρόμαστε τρελοκόριτσο» - Η τρυφερή αφιέρωση για τα 81α γενέθλια της μητέρας της

Τα 81 χρόνια ζωής της μητέρας της, Μαίρης Παπαθανασοπούλου, τίμησε η Έλλη Κοκκίνου, για την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ιδιαίτερα ζεστή στιγμή.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφία δίπλα στα μπαλόνια με τον αριθμό «81», συνοδεύοντάς την με το στοργικό μήνυμα: «Να σε χαιρόμαστε τρελοκόριτσο».

Έλλη Κοκκίνου: «Έχω υπάρξει με 22 κιλά παραπάνω. Έχω ακούσει: “Πώς έχεις γίνεις έτσι”»

Η σχέση των δύο γυναικών είναι διαχρονικά ισχυρή. Η Μαίρη Παπαθανασοπούλου αποτελεί στήριγμα για την Έλλη Κοκκίνου, από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι μέχρι και τις δύσκολες περιόδους της ζωής της, όπως μετά την απώλεια του πατέρα της. Η ίδια η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η μητέρα της υπήρξε ο άνθρωπος που την μεγάλωσε με αρχές, της δίδαξε την ανεξαρτησία και στάθηκε δίπλα σε κάθε της επιλογή — είτε συμφωνούσε είτε όχι.

Η γιορτή των γενεθλίων λειτουργεί κάθε χρόνο ως μια υπενθύμιση της βαθιάς τους σύνδεσης. Σήμερα, η Μαίρη Παπαθανασοπούλου παραμένει ένας σταθερός και πολύτιμος πυλώνας στη ζωή της Έλλης Κοκκίνου, αποδεικνύοντας ότι πίσω από κάθε δυνατό άνθρωπο, υπάρχει μια μητέρα που πίστεψε, στήριξε και αγάπησε χωρίς όρια.

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved