Showbiz

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Αποτυχίες δεν έχω νιώσει μόνο ελάχιστες απογοητεύσεις από συναδέλφους

Για τη μουσική παραγωγή στην Ελλάδα σήμερα αλλά και για το αν έχει ζήσει αποτυχίες ή απογοητεύσεις στην καλλιτεχνική της ζωή, μίλησε η Άκληστις Πρωτοψάλτη.

Το γνωρίζετε, φαντάζομαι, πως ανήκετε στους καλλιτέχνες που αποτελούν σημείο αναφοράς για το κοινό, την τέχνη σας και την πολιτιστική παραγωγή της χώρας. Πιστεύετε ότι σε 40 ή 50 χρόνια από σήμερα θα υπάρχουν αντίστοιχοι καλλιτέχνες στη θέση σας; Πώς βλέπετε τη μουσική παραγωγή στην Ελλάδα σήμερα;

«Η Ιστορία θα αποφασίσει. Η μουσική παραγωγή είναι φτωχή σε σχέση με αυτά που έχουμε βιώσει εμείς. Τα τραγούδια σήμερα είναι σαν φωτοβολίδες. Ισως δεν υπάρχει κίνητρο – στερέψαμε και από ποιητές. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, και είναι πραγματικά συγκινητικές. Μου έχει κάνει εντύπωση ένα νέο κορίτσι που υπογράφει ως Θελξιέπεια. Ανέβασε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο όπου τραγουδάει και περιγράφει και το τραγούδι στη νοηματική. Συγκινήθηκα βαθιά από τη φωνή, το ήθος και την αλήθεια της».

Πρωτοψάλτη: Με εντυπωσιάζουν οι οσμές των σκανδάλων και που κανείς δεν τολμά να ανοίξει το παράθυρο

Με το χέρι στην καρδιά, ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα αλλά και στη ζωή σας;

«Δύσκολα μου βάζετε. Δεν μπορώ να απαρνηθώ τίποτα. Ολα είναι ατσάλινοι κρίκοι στη ζωή μου. Ισως με διαφορά στήθους η πρώτη σκηνοθετημένη μουσική παράσταση στην Ελλάδα, η “Λεωφόρος Α'”, με τον Κραουνάκη και τη Νικολακοπούλου, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά, η παράσταση με τα τραγούδια των Τσιγγάνων στο Ζoom, το “Ηφαίστειο” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παπαϊωάννου, καθώς και η συναυλία σε ένα ορφανοτροφείο στα βάθη της Κένυας. Δεν συνεχίζω, γιατί δεν έχουν τελειωμό».

Αποτυχίες υπήρξαν; Απογοητεύσεις έχετε ζήσει στην καλλιτεχνική ζωή σας;

«Αποτυχίες δεν έχω νιώσει ποτέ από τα θεάματα που έχω “καταθέσει”, μόνο ελάχιστες απογοητεύσεις από συναδέλφους».

Πηγή Βήμαgazino

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ακομπλεξάριστη! Ποζάρει με μαγιό πάνω σε σκάφος στα 70 της χρόνια

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Τα όνειρα ανιχνεύουν τις ασυνείδητες επιθυμίες, τα απάτητα και τα άταχτα

Πρωτοψάλτη: Το μαγικό ταξίδι ζωής της στην Τανζανία- Το σαφάρι και οι απίστευτες φωτογραφίες

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved