«Ακούστηκε ότι o Άγγελος Λάτσιος ήταν άρρωστος, δεν ήταν άρρωστο το παιδί! Ήταν 2 ημέρες με...»
Ο Άγγελος Λάτσιος ολοκλήρωσε πρόσφατα την ορκωμοσία του στο Πολεμικό Ναυτικό, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Πόρο.
Η Ελένη Μενεγάκη, ως περήφανη μητέρα, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα από τη σημαντική αυτή στιγμή. Το πρωί του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σαββατοκύριακο», ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από την πρόσφατη ασθένεια του νεαρού.
«Ήταν πολύ ωραίο που η Ελένη και ο Γιάννης ανέβασαν φωτογραφίες που είναι όλοι μαζί. Ανέβασε μία σειρά και είναι ο Γιάννης, η Ελένη, το παιδί, ο Μάκης. Αυτό είναι πολύ όμορφο, δεν ανέβασε η Ελένη μόνο τον εαυτό της με το παιδί. Ανέβασε και τον Γιάννη, που είναι ο μπαμπάς», είπε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.
Άγγελος Λάτσιος: Στο γυμναστήριο μετά την νοσηλεία και την ορκωμοσία του στο Nαυτικό

«Ακούστηκε ότι ο Άγγελος ήταν άρρωστος 15 μέρες. Δεν ήταν ποτέ άρρωστος 15 μέρες. Ήταν δύο ημέρες με πυρετό, τον πήγε στο νοσοκομείο ο μπαμπάς του και την άλλη μέρα ήταν μια χαρά. Δεν ήταν άρρωστο το παιδί», αποκάλυψε ο παρουσιαστής.
Διαβάστε επίσης:
Η αποκάλυψη Λιάγκα για Άγγελο: «Αρρώστησε σοβαρά. Ήταν στο νοσοκομείο η Μενεγάκη & ο Λάτσιος»
Γκουντάρας για Λάτσιο: «Με συγκίνησες, Αγγελάκο» – Η ανάρτηση για την ορκωμοσία του γιου της Ελένης
Μενενάκη: Αγκαλιά με τον Άγγελο στην ορκωμοσία – Οι φωτό με Παντζόπουλο & όλη την οικογένεια