Μαρκουλάκης: Μια επιτυχία χρειάζεται τον ίδιο κόπο, χρόνο και ταλέντο, που χρειάζεται μια αποτυχία
Showbiz

Μαρκουλάκης: Μια επιτυχία χρειάζεται τον ίδιο κόπο, χρόνο και ταλέντο, που χρειάζεται μια αποτυχία

Για το πώς τον βρίσκουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός, το άγχος της επιτυχίας αλλά και για την αναγνωρισιμότητα, μίλησε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Πρωταγωνιστείτε και στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Ο Γιατρός», που συνεχίζει για τρίτη σεζόν.

«Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση. Οντας και πάλι διευθυντής της Παθολογικής κλινικής, προσπαθεί να επιτύχει τους στόχους, που του θέτει η νέα διοικήτρια του νοσοκομείου, κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι του, για να μη θυσιάσει την ποιότητα των υπηρεσιών του τμήματος και τη φροντίδα που παρέχει πράε τους ασθενείς. Στο τέλος, όμως μιας δύσκολης μέρας στη "Μέριμνα'', η αγωνία του για το μέλλον της πτέρυγας θα δώσει τη θέση της στην αγωνία για το δικό του παρελθόν. Πώς θα σταθεί απέναντι σε μια ακόμα πιο δύσκολη πρόκληση; Να αντιμετωπίσει ένα παρελθόν διαφορετικό από αυτό, που του είπαν; θα χρειαστεί να ξεκινήσει ξανά από την αρχή, με αφετηρία το μόνο ουσιαστικό: Τη θεραπεία ασθενών του, που θα γίνει το όχημα, για να θεραπεύσει τον ίδιο του τον εαυτό».

Ο δικαστής – Μαρκουλάκης: «Οι ηθοποιοί δεν ζοριζόμαστε συναισθηματικά»

markoulakis.jpg

Μένει να δούμε πώς θα τα καταφέρει. Το όνομά σας φέρει τα εχέγγυο μιας ποιοτικής δουλειάς. Είστε αυστηρός με τον εαυτό σας ή του λέτε και μπράβο;

«Λέω και μπράβο, ακόμη και την ώρα του γυρίσματος. Νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω αρκετά γρήγορα και με σαφήνεια, και όχι μόνο εγώ, αν με αυτό που έχω κάνει θα μπει γκολ ή είναι δοκάρι».

Μετά από 34 χρόνια καριέρας, έχετε άγχος για το πώς θα πάει η εκάστοτε σειρά, που πρωταγωνιστείτε από άποψη τηλεθέασης ή είστε πιο ήρεμος;

«Μπορείς να είσαι πιο ήρεμος, όταν έχεις κάνει το καλύτερο δυνατό στις συνθήκες, στις οποίες βρίσκεσαι. Αυτό σου δημιουργεί μια ηρεμία. Υπάρχει η προσμονή της επιτυχίας, γιατί τα πράγματα που κάνουμε, είτε στο θέατρο είτε στο σινεμά είτε στην τηλεόραση, απευθύνονται στους ανθρώπους και θέλουμε να τα αγκαλιάσουν. Αλλά και να μην τα αγκαλιάσουν, δε σημαίνει απαραίτητα κάτι. Μια επιτυχία χρειάζεται τον ίδιο κόπο, χρόνο και ταλέντο, που χρειάζεται μια αποτυχία. Σπάνια βρίσκει κανείς περιπτώσεις που κάτι δεν πέτυχε, επειδή κάποιοι δε δούλεψαν».

9592b80b-markoulakis.jpg

Πλέον πώς διαχειρίζεστε την αναγνωρισιμότητα;

«Η αναγνωρισιμότητα είναι λίγο σύμφυτη με τη δουλειά μας, ειδικά όταν μπαίνει κάποιος στα σπίτια των ανθρώπων, όπως συμβαίνει με εμάς, που παίζουμε και στην τηλεόραση. Μπορώ να σου πω πως είναι κάτι θετικό. Οι άνθρωποι εκφράζονται ωραία, όταν τους έχεις δώσει μια ιστορία και την έχουν αγαπήσει. Όταν τους έχεις συγκινήσει. Έλειπα και πολλά χρόνια από την τηλεόραση, 15 για την ακρίβεια, αλλά μου λένε νεαρά παιδιά ότι με έχουν δει μέσα από το Youtube, για παράδειγμα, σε μια σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Αυτό σημαίνει ότι κάτι μένει στην επαφή μεταξύ των ανθρώπων. Αυτό είναι και το πιο ωραίο πράγμα, ότι σε ξέρουν, επειδή τους έχεις αγγίξει με μια ιστορία»

Πηγή tv24

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Σε πυρετό προετοιμασίας για τη νέα του εκπομπή στην ΕΡΤ

Μαρκουλάκης: «Τότε άρχισαν να με αποκαλούν με το όνομά μου: Κωνσταντίνος»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για Δικαστή: «Κάνει το κακό ενώ επιθυμεί το καλό. Συμβαίνει και στη ζωή»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved