Ναταλία Δραγούμη: «Τώρα καταλαβαίνω πόσο πολύ με κακοποίησε αυτός ο άνθρωπος»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Τώρα καταλαβαίνω πόσο πολύ με κακοποίησε αυτός ο άνθρωπος»

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε μια σχέση που είχε σε νεαρή ηλικία και είχε κακοποιηθεί.

«Έχω μιλήσει για την απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης που είχα σε μικρή ηλικία. Δεν το έκανα όμως συνειδητά, με πίεσε ένας δημοσιογράφος σε μια συνέντευξη ενώ εγώ το είχα ξεχάσει.

Ναταλία Δραγούμη: «Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν κάνεις πράγματα χωρίς ενοχές»

dragoumi.jpg

Δεν μου δημιούργησε κανένα τραύμα, μέσα μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με όλο αυτό το #metoo κατάλαβα κάτι άλλο, που δεν το είχα αναλογιστεί. Ότι δεν είναι αυτό που με τραυμάτισε, είναι μια άλλη μου σχέση. Εγώ ως μικρή τον είχα ερωτευτεί αλλά είχε κακοποιητική συμπεριφορά», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

natalia-dragoumi-e1729885515350.jpg

Και συνέχισε: «Κάτι το οποίο, ως μικρή, δεν το αντιλαμβανόμουν με αποτέλεσμα να με μειώνει αυτός. Τώρα, όταν αναλογίζεσαι τις σχέσεις σου και μιλάει ο κόσμος για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, καταλαβαίνω πόσο πολύ με κακοποίησε αυτός ο άνθρωπος. Κάτι το οποίο, βέβαια, δεν είναι μηνύσιμο αλλά είναι αναγνωρίσιμο. Είναι κάτι που δεν θέλω καθόλου να κάνει κάποιος στα παιδιά μου, καθόλου».

Διαβάστε επίσης:

Η Ναταλία Δραγούμη με το πιο chic κοστούμι του φθινοπώρου - Πώς απογείωσε το μπορντό;

Δραγούμη για τα παιδιά της: Ο Φίλιππος είναι τερματοφύλακας & στο Μετσόβιο & η Κλειώ στο Οικονομικό

Αποκλειστικό - Paparazzi! Μια νύχτα στην Επίδαυρο που τα είχε όλα για τη Ναταλία Δραγούμη

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved