Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πιο γλυκιά «ατασθαλία» μετά την προπόνηση - Δεν αντιστάθηκε στις γιορτές

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να διατηρεί μια σταθερή σχέση με τη γυμναστική και να προσπαθεί να κρατά ισορροπίες στη διατροφή της, όμως οι γιορτές έχουν πάντα τον τρόπο τους να… δοκιμάζουν τις αντοχές όλων μας.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από προπόνηση aerial pilates / yoga, αποφάσισε να χαρίσει στον εαυτό της μια μικρή γλυκιά απόλαυση και δεν δίστασε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σπυροπούλου: «Σε όλους τους κλάδους υπάρχουν "φυτευτά" άτομα - Δεν σημαίνει ότι είναι ανίκανοι»

Μέσα από Instagram Story, ανέβασε φωτογραφία με λαχταριστά pancakes γεμάτα σοκολάτα και μπισκότο, ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά των γιορτών.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα δείχνει συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο από τον χρόνο που περνά με τα παιδιά της όσο και από τις δραστηριότητές της. Αυτή τη φορά, όμως, επέλεξε να δείξει τη… γλυκιά πλευρά της ημέρας της.

Άλλωστε, όπως φαίνεται, ακόμη και όσοι προσέχουν τη διατροφή τους, επιτρέπουν στον εαυτό τους μικρές απολαύσεις, ειδικά όταν πρόκειται για γιορτινούς πειρασμούς στη Βούλα, ένα μέρος που η ίδια επισκέπτεται συχνά.

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απίθανη εμφάνισή της με μίνι στο πλευρό του συζύγου της

Σπυροπούλου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της–Το εντυπωσιακό τρενάκι που έκλεψε την παράσταση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απόδραση στη ρομαντική Βενετία - Οι φωτό σαν... καρτ ποστάλ!

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved