Κωνσταντίνα Ευριπίδου: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα» - Θα παντρευτεί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο;
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, σύντροφος του Φίλιππου Μιχόπουλου, μίλησε σε podcast για όλους και για όλα.
Η Κύπρια παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή και ήταν άκρως αποκαλυπτική.
Μιλώντας για τον χωρισμό της, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, εξομολογήθηκε «Είναι ένα κουπί το οποίο θα τραβάς για πάντα. Θεωρώ πως υπάρχει κόσμος που τραβάει κουπί και μέσα στον γάμο, το κουπί μας θα το τραβήξουμε όλοι στη ζωή μας. Επιλέγουμε τον τρόπο που θα το τραβήξουμε. Επέλεξα τον τρόπο στον οποίο θέλω να είμαι πάντα αισιόδοξη, όσο κουπί και να τραβώ.
Σίγουρα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, σίγουρα περνώ κάποιες φάσεις. Είναι μια πληγή την οποία προσπαθείς να επουλώσεις, και θεωρώ πως επουλώνεται όμως είναι στιγμές που μπορεί να σε πληγώνει για τα παιδιά σου, όχι για σένα, εσύ μπορεί να φτιάξεις τη ζωή σου, να είσαι ευτυχισμένος, να είσαι καλά, τα παιδιά σου να είναι ευτυχισμένα, σε πληγώνει ίσως ο θεσμός της οικογένειας, που θα ήταν καλό να μην σε πλήγωνε, γιατί η οικογένεια μπορεί να ξαναφτιαχτεί.... Πέρασαν 4-5 χρόνια από τον δικό μου χωρισμό, συνέχισα τη ζωή μου, είτε παντρευτώ είτε όχι, μπορεί να θέλω, μπορεί και να μη θέλω, συνεχίζω τη ζωή μου ως ελεύθερος άνθρωπος. Είμαι η Κωνσταντίνα».
Ευριπίδου για Μιχόπουλο: «Ξέρει τι νιώθω για εκείνον - Δεν θεωρώ ότι πρέπει να τα πω δημόσια»

Και συνέχισε μιλώντας για την κόρη της: «Τα μυστικά μου, τα εμπιστεύομαι πρώτα στην Αριάδνη, ξέρει τα πάντα για τη ζωή μου. Ήταν η πρώτη που ήξερε για η σχέση μου, μαζί με 1-2 φίλες μου, την εμπιστεύτηκα απόλυτα, γιατί θέλω και η ίδια να με εμπιστεύεται».

Για τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ανέφερε: «Eίμαστε μαζί 1,5 χρόνο, είναι όλα πολύ καλά. Πάει πολύ καλά σε αυτή τη φάση που μιλάμε η σχέση μας. Έχω τη χαρά να δω την καλή πλευρά του συγκεκριμένου ανθρώπου. Για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό, ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα σου, να είναι σταράτος, να είναι σωστός, να λέει κάτι και να το κάνει, να είναι γλυκός, τρυφερός, προστατευτικός».
Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η παρουσιάστρια απάντησε: «Τίποτα δεν αποκλείω στη ζωή μου, ούτε θέλω να προγραμματίζομαι, ούτε να σκέφτομαι, είμαστε πάρα πολύ καλά, όπως είμαστε. Δεν ξέρω καν τι θα γίνει στη ζωή μου, σε ένα μήνα... Θέλω να πιστεύω στο όνειρο, στο happy ending, πάντα. Θέλω να ζω την κάθε μας στιγμή, πρέπει να απολαμβάνεις ότι κάνεις. Δεν θα κάνω τίποτα με το ζόρι».
Διαβάστε επίσης:
Κωνσταντίνα Ευριπίδου - Φίλιππος Μιχόπουλος: «Θα προχωρήσουν… πλησιάζει η στιγμή!»
Ταξίδι για δυο! Φίλιππος Μιχόπουλος & Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ερωτευμένοι στη Σαρδηνία!
Φίλιππος Μιχόπουλος: Βόλτα χέρι χέρι με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου - Το τρυφερό στιγμιότυπο