Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής! Τι συνέβη;
Στο νοσοκομείο βρίσκεται και θα συνεχίσει να νοσηλεύεται μέχρι τη Δευτέρα ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, κατέρρευσε.
Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Weekend Live», αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, εξηγώντας ότι η κατάρρευσή του οφείλεται στην υπερκόπωση από το απαιτητικό επαγγελματικό του πρόγραμμα και τις συνεχόμενες εμφανίσεις.
Κόλαφος ο Λιάγκας κατά Ρούτσι: «Είδα το βίντεο με την Άντζελα Δημητρίου και νόμιζα ότι ήταν ΑΙ»
NDPPHOTO
«Κουράστηκα πολύ αυτές τις μέρες. Είχα δεκαπέντε μέρες να κοιμηθώ, τραγουδώ σχεδόν κάθε μέρα. Είχαμε και το μεγάλο γιορταστικό της Πρωτοχρονιάς με την Άντζελα Δημητρίου στο Open, ήμουν δεκαέξι μισή ώρες όρθιος. Από υπερκόπωση έπεσα», τόνισε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
Για προληπτικούς λόγους παραμένει στο νοσοκομείο, όπως εξήγησε ο ίδιος: «Είμαι και σήμερα και αύριο εδώ να ξεκουραστώ. Τη Δευτέρα θα πάω κανονικά στο σπίτι και την Τετάρτη ξεκινάω πάλι στο μαγαζί». Τις τελευταίες δύο ημέρες υποβάλλεται σε εξετάσεις, ώστε να διασφαλίσει ότι όλα είναι καλά.
Ο Λευτέρης Πανταζής ήθελε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του και να ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον τους: «Δόξα τω Θεώ και την Παναγία, όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που παίρνω. Αλλά το μηχάνημα καμιά φορά θέλει και λίγο σέρβις. Νομίζουμε ότι είμαστε Σούπερμαν, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Πρέπει να κάνουμε διαλείμματα», σημείωσε.
Κλείνοντας, ο δημοφιλής τραγουδιστής διαβεβαίωσε ότι μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης θα επιστρέψει κανονικά στη σκηνή: «Δυο μερούλες θα ξεκουραστώ και από Τετάρτη ξεκινάμε δυνατά».