Ο Τζώρτζογλου και το «Γεράκι» στο πάρτι γενεθλίων του συνεργάτη της Τσολάκη, Λευτέρη Κουμαντάκη
Showbiz

Ο Τζώρτζογλου και το «Γεράκι» στο πάρτι γενεθλίων του συνεργάτη της Τσολάκη, Λευτέρη Κουμαντάκη

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό Σαββατοκύριακο του ANT1, υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες, γιορτάζοντας τα γενέθλιά του.

Αν και για το κοινό της Αθήνας ο Λευτέρης Κουμαντάκης αποτελεί ένα από τα πιο υποσχόμενα "φρέσκα" πρόσωπα της σεζόν, ο ίδιος κουβαλά μια πολύτιμη αποσκευή 14 ετών στην περιφερειακή τηλεόραση.

Λευτέρης Κουμαντάκης: Η συνεργασία με την Τσολάκη, η οικογενειακή επιχείρηση & τα κτήματα με ελιές!

Η βραδιά στο «ZU Champagneria» τα είχε όλα. Ζεστασιά, «lifestyle» αύρα και άρωμα τηλεόρασης.

leyterhs-koymantakhs-stratos-tzwrtzogloy.jpg

Λευτερης Κουμαντάκης, Στράτος Τζώρτζογλου

Το κάλεσμα του δημοσιογράφου βρήκε άμεση ανταπόκριση, με το ατμοσφαιρικό μαγαζί στην πλατεία Αγίας Ειρήνης να γεμίζει από γνωστά πρόσωπα.

Στο πλευρό του βρέθηκαν συνάδελφοι από τον ANT1, που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου και δημοσιογράφοι από άλλα τηλεοπτικά δίκτυα, αποδεικνύοντας πως οι καλές φιλίες και η εκτίμηση ξεπερνούν τον τηλεοπτικό "αέρα".

Η βραδιά κύλησε με ανταλλαγές ευχών λόγω και της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας αλλά και με... πειράγματα για τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Πάνος Δημάκης και ο Χρήστος Μοίρας.

Διαβάστε επίσης:

H περιπέτεια της Τσολάκη: «11 το βράδυ χτυπάει το σταθερό. Μου είπαν, ''τράκαρε ο άνδρας σου''»

Τσολάκη: Ξέσπασε on air για τα αρνητικά σχόλια στην Τούνη & τον σύντροφό της - «Μην τρελαθούμε τώρα»

Πρωινό Σαββατοκύριακο: Ξανά εκτός εκπομπής ο Κωστόπουλος - Τι αποκάλυψε η Τσολάκη;

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved