Στους καταρράκτες Ιγκουασού με το μαγιό της η Αθηνά Οικονομάκου και η θέα «κόβει» την ανάσα
Showbiz

Στους καταρράκτες Ιγκουασού με το μαγιό της η Αθηνά Οικονομάκου και η θέα «κόβει» την ανάσα

Μακριά από το κλίμα των Χριστουγέννων που επικρατεί στην Ελλάδα η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να ζήσει τις γιορτές με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας ταξίδεψε μαζί με τον σύντροφό της στην Αργεντινή, αφήνοντας πίσω της το χειμωνιάτικο σκηνικό και μπαίνοντας σε καθαρά καλοκαιρινή διάθεση.

Οικονομάκου – Τσερέλα: Λίγο πριν ταξιδέψουν για την Αργεντινή έγιναν… χριστουγεννιάτικα στολίδια

athina-oikonomakou.jpg

Ύστερα από ένα πολύωρο ταξίδι που διήρκεσε περίπου 34 ώρες, η Αθηνά Οικονομάκου έφτασε στον προορισμό της και δεν άργησε να επισκεφθεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία του κόσμου, τους καταρράκτες Ιγκουασού, στα σύνορα Αργεντινής και Βραζιλίας. Παρότι έχει επισκεφθεί ξανά τη χώρα, αυτή τη φορά είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά το επιβλητικό θέαμα του ποταμού που χωρίζεται σε Άνω και Κάτω Ιγκουασού, προσφέροντας εικόνες που δύσκολα ξεχνιούνται.

1-athina-oikonomakou-bruno-tserela-protasi-gamou-monopetro.jpg

Θέλοντας να μοιραστεί στιγμές από αυτό το ξεχωριστό ταξίδι, η ίδια ανάρτησε φωτογραφίες φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό με λευκά σχέδια, ποζάροντας μπροστά στο εντυπωσιακό τοπίο και τραβώντας τα βλέμματα.

Παρά την κούραση του ταξιδιού, όπως παραδέχτηκε, η εμπειρία την αποζημίωσε απόλυτα, καθώς η ενέργεια και η ομορφιά του τοπίου ήταν, όπως φαίνεται, κάτι παραπάνω από μοναδικές.

Με Σιέννα και Μάξιμο η Αθηνά Οικονομάκου - Η πιο τρυφερή αγκαλιά!

Η Οικονομάκου νιώθει ευγνωμοσύνη! Από τις γκαρσονιέρες χωρίς θέρμανση στο σημερινό «παλάτι» της

Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι που ετοιμάζει με τον Μπρούνο Τσερέλα για την αλλαγή του χρόνου!

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved