Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Θα τον συναντάμε, ακόμα και αν δεν τον βλέπουμε»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Mega, όπως παρακολουθήσαμε το Σάββατο 10/1 μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA.

Ο γνωστός παρουσιαστής, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε με συγκίνηση και ειλικρίνεια για την πρόσφατη απώλεια του Γιώργου Παπαδάκη, εκφράζοντας λόγια που βγήκαν από καρδιάς.

“Θα παραμείνει μέσα στα σπίτια όλης της Ελλάδας. Είχα πάρα πολύ καιρό να νιώσω ότι οι άνθρωποι παρέμειναν αρκετές ημέρες σ’ αυτό το γεγονός”.

“Υπάρχει μια στεναχώρια, σαν ο κόσμος να έχασε έναν φίλο του. Αυτή είναι και η ποιοτική δύναμη της τηλεόρασης γιατί ο Γιώργος ήταν μια πλευρά της τηλεόρασης που την αγαπήσαμε, που την αγαπάμε και θα την αγαπάμε πάντα. Θα ‘ναι ο τύπος που θα συναντάμε, ακόμα και αν δεν τον βλέπουμε, μέσα στο σπίτι μας σαν την αύρα του” εκμυστηρεύτηκε, αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αρναούτογλου για Παπαδάκη: «Το άνοιξα εγώ αυτό το θέμα, είναι πολύ σοβαρό. Δεν θα το πω ακόμα...»

“Ο Γιώργος ήταν πάντα με ένα χαμόγελο. Όταν φεύγει κάποιος, πάντα προσπαθείς να θυμηθείς όλες τις καλές στιγμές. Δεν είχα κακές στιγμές με τον Γιώργο, δεν είχα ποτέ κάτι άλλο και αν είχα κακές στιγμές θα τις έλεγα” πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Δεν είχα ούτε μια κακή στιγμή μαζί του, ήταν πάντα όλα πολύ γλυκά.. Είχε γίνει κάποτε και μια έρευνα που έλεγα ότι, αν άνοιγες την πόρτα του σπιτιού σου και έβλεπες μέσα κάποιους παρουσιαστές, θα σου φαινόταν παράξενο. Ο Γιώργος Παπαδάκης, λοιπόν, δεν θα φαινόταν παράξενο”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονισμένος on air o Αρναούτογλου: «Ο Παπαδάκης δεν είχε στην τηλεόραση το τέλος που του άξιζε»

Συγκλονίζει το αντίο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Γιώργο Παπαδάκη: «Θα σε ευχαριστώ για πάντα...»

Σταρόβας: «Στην περιπέτεια υγείας μου ήταν όλοι δίπλα μου» - «Ο Αρναούτογλου σαν μικρός αδελφός μου»

© 2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved