Showbiz

Γιώργος Λιάγκας για Ρέμο: «Πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Δεν ήταν αστείο»

 Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει, το Πρωινό στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Αντώνης Ρέμος, το οποίο οδήγησε στην αναβολή των εμφανίσεών του από το νυχτερινό κέντρο NOX.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξήγησε πως ο φίλος του και δημοφιλής τραγουδιστής πέρασε μία πολύ σοβαρή ιογενή λοίμωξη και αναμένεται να επανέλθει στο σχήμα με τον Χρήστο Μάστορα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Αντώνης Ρέμος - «Δευτέρα»: 1 εκατομμύριο views για τη νέα του επιτυχία

Όπως περιέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας: «Προσέξτε τώρα. Εγώ μένω στη Βούλα. Πάω εχθές απ’ τη Βούλα, παίρνω το αυτοκίνητο να πάω στη Γλυφάδα, τέλος πάντων, να πιω ένα καφέ με τον φίλο μου τον Ρέμο το απόγευμα, βραδάκι. Όπου θέλω να σας πω, επειδή ακύρωσε τις εμφανίσεις του ο Ρέμος το Σαββατοκύριακο, πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Δεν ήταν δηλαδή αστείο. Πέρασε μία ιογενή λοίμωξη…

Την Πέμπτη έκλεισε ο λαιμός του τελείως. Αλλά όταν λέμε τελείως, τελείως. Πρήστηκαν οι λεμφαδένες. Κλείνει ο λαιμός τελείως. Δεν μπορούσε να μιλήσει ο άνθρωπος. Πάει, κάνει εξετάσεις, τα πάντα όλα. Βγήκαν οι εξετάσεις ότι το CRP στον Θεό κτλ κτλ.

Έκανε γενικό τσεκ απ ο άνθρωπος, γιατί ανησύχησαν εκεί οι γιατροί του και του δώσανε ένα συνδυασμό αντιβίωσης και από χθες άρχισε να επανέρχεται. Τώρα τι γίνεται; Προφανώς η υπερκόπωση του ενός μήνα συνεχόμενων εμφανίσεων, το βεβαρημένο πρόγραμμα, αδυνάτισαν την άμυνα του οργανισμού. Κάτι υπήρχε, κάτι τσίμπησε και έπαθε αυτό που έπαθε. Ο άνθρωπος είναι καλά και μαθαίνω ότι το άλλο Σαββατοκύριακο, τέλος πάντων, θα ξανατραγουδήσει κανονικά. Τα περαστικά μας στον Αντώνη».

Την προηγούμενη Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος είχε ενημερώσει μέσω βίντεο στα social media για την κατάστασή του και την αναβολή των εμφανίσεών του.

«Φιλαράκια μου καλησπέρα, κάνω αυτό το βίντεο γιατί θέλω να σας ενημερώσω ότι αυτή την εβδομάδα, δηλαδή 9, 10 και 11 Ιανουαρίου, δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω στο NOX, γιατί αντιμετωπίζω μια ιογενή λοίμωξη και μ’ έχει καταβάλει αρκετά.

Αποφασίσαμε με τους γιατρούς μου ότι το καλύτερο είναι να κάτσω να ξεκουραστώ λίγο. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία, για όλους εσάς που κλείσατε τραπέζι, θα τα πούμε τις επόμενες βδομάδες. Ευχαριστώ», είχε πει.

© 2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved