«Έπαιζε ψεύτικα» – Η συνέντευξη - “Κόλαφος” της Μέλπως Ζαρόκωστα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
finosfilm.com
Showbiz

«Έπαιζε ψεύτικα» – Η συνέντευξη - “Κόλαφος” της Μέλπως Ζαρόκωστα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη-κόλαφο η Μέλπω Ζαρόκωστα που έφυγε από τη ζωή σήμερα 16/1 σε ηλικία 92 ετών. Σε μία από τις τελευταίες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, είχε ανοίξει την καρδιά της και αναφέρθηκε σε πρόσωπα και στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή και την πορεία της στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Η σπουδαία ηθοποιός είχε αναφερθεί εκτενώς στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες γύρω από την ηλικία στην οποία έφυγε από τη ζωή, ένα θέμα που – όπως ανέφερε – για χρόνια παρέμενε ασαφές και τροφοδοτούσε συζητήσεις. Η Μέλπω Ζαρόκωστα περιέγραψε την Αλίκη ως μια έντονη και υπερβολική προσωπικότητα, τόσο στην υποκριτική της όσο και στην καθημερινή της ζωή, σημειώνοντας πως αυτή η υπερβολή ήταν κομμάτι της γοητείας αλλά και της ιδιοσυγκρασίας της.

Αναφερόμενη στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τόνισε πως συχνά ένιωθε κατώτερος απέναντι στη Βουγιουκλάκη, κάτι που, σύμφωνα με την ίδια, επηρέαζε τη δυναμική της σχέσης τους. Οι παρατηρήσεις της βασίστηκαν σε προσωπικά βιώματα και εικόνες που είχε σχηματίσει μέσα από τη στενή επαφή τους στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ζαρόκωστα: Το «αντίο» της Φίνος Φιλμ στην πιο αριστοκρατική & φίνα παρουσία που πέρασε από τα πλατό

1675197505352-441439851-vougiouklaki-zarokosta.jpg

Οι δηλώσεις της Μέλπω Ζαρόκωστα

«Με τρόμο και πανικό πέρασα την περίοδο της πανδημίας. Έχω προσβληθεί από καρκίνο, μέχρι που κόντεψαν να μου κόψουν τα πόδια. Έμεινα έναν χρόνο στην Αγγλία και ο σύζυγός μου έμεινε εκεί, βρήκε μια Αγγλίδα και χωρίσαμε. Με τον δεύτερο σύζυγό μου μείναμε περίπου 10 χρόνια παντρεμένοι, τον αγαπούσα, ήταν τόσο έξυπνος!

Βλέπω τις ταινίες μου τις παλιές. Πληρώθηκα αρκετά καλά, αλλά θα μπορούσα παραπάνω. Ήταν 8 χρόνων ο γιος μου όταν μάθαμε ότι, ο σύζυγός μου είχε καρκίνο και μπήκε εσωτερικός στο σχολείο. Έχω 2 εγγόνια, ο ένας είναι 2,10 μέτρα», είχε πει αρχικά για την προσωπική της ζωή.

Η Αλίκη έπαιζε ψεύτικα - Ο Παπαμιχαήλ ένιωθε λίγος μπροστά της και ήταν!

Έπειτα, επισήμανε για την Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη ήταν πολύ όμορφο κορίτσι, ικανή, αλλά έπαιζε ψεύτικα και τα ψεύτικα δεν τα μπορούσα. Παλεύαμε με την Αλίκη στο “Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” και μου έλεγε “άσε με να ανέβω πάνω, η πρωταγωνίστρια είμαι”.

Η Αλίκη είχε ταλέντο και το κατέστρεψε, αλλά ήταν κραυγαλέα, έκανε υπερβολές, είχε και την ιστορία με τον άνδρα της που δεν της «φτούρισε», ήταν λίγος για την Βουγιουκλάκη. Ήταν ένα κακομαθημένο παιδί του Πειραιά, γενικά ένιωθε υποδεέστερος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ήταν».

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν δυστυχής, αλλά ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου. Έχω φάει πολύ ξύλο στο ελληνικό θέατρο. Με τα χρήματα από τις ταινίες είχα αγοράσει 2-3 σπίτια, αλλά περισσότερα χρήματα είχα από τις διασκευές, τα κείμενα. Όταν έγινα ηθοποιός ο πατέρας μου δεν μου ξαναμίλησε. Έλεγε στην μητέρα μου “πες της αυτής να μου δώσει την σαλατιέρα”», δήλωσε στο τέλος της συζήτησης.

Διαβάστε επίσης:

O καρκίνος μέσα από τα μάτια της Ζαρόκωστα: «Με θορύβησε αλλά είμαι ακόμα εδώ, αυτό με έσωσε...»

Μέλπω Ζαρόκωστα: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της

Μέλπω Ζαρόκωστα: Αυτή ήταν η τελευταία της συνέντευξη μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved