Showbiz

Τέρης Χρυσός: Βοήθησα τον Γιάννη Πουλόπουλο να ανελιχθεί και όταν με είδε έκανε ότι δεν με ήξερε

Ο Τέρης Χρυσός, μία από τις σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, μιλά ανοιχτά για τη διαδρομή του, τις επιτυχίες αλλά και τις αδικίες που βίωσε στον χώρο της μουσικής.

Με ειλικρίνεια και έντονο συναίσθημα, θυμάται στιγμές που τον στιγμάτισαν, όπως τη βοήθεια που προσέφερε σε συναδέλφους του και τη ματαίωση της αναγνώρισης που περίμενε.

Γολγοθάς χωρίς τέλος για τον Τέρη Χρυσό

Νιώθετε ότι η προσφορά σας στη μουσική αναγνωρίστηκε όπως θα έπρεπε ή νιώθετε ότι έχετε αδικηθεί;

Αισθάνομαι πολύ αδικημένος, γιατί έχω προσφέρει τόσο πολλά στο ελληνικό τραγούδι και δεν βρέθηκαν άνθρωποι να μου πουν έναν καλό λόγο ή να κάνουν κάτι καλό για εμένα. Θέλω, όταν πεθάνω, στον τάφο μου να γράψουν «Τέρης Χρυσός, ο αδικημένος». Ενας τραγουδιστής που μου έκανε δεύτερη φωνή, πολύ μέτρια κιόλας, σήμερα έχει εκατομμύρια, έχει ένα σπίτι καταπληκτικό με ένα πιάνο λευκό στο σαλόνι του. Αυτό το θεωρώ αδικία. Γιατί; Τι παραπάνω είχε; Και πολλοί έχουν βγάλει εκατομμύρια με τραγουδάκια και δεν ξέρω με τι άλλα μέσα.

Απογοητευτήκατε ποτέ από τον χώρο του τραγουδιού;

Με τους ανθρώπους του, ναι! Βοήθησα τον Γιάννη Πουλόπουλο να ανελιχθεί και να γίνει μεγαλύτερη φίρμα από εμένα. Ηταν γείτονάς μου στο Περιστέρι και δούλευε στην οικοδομή με τον αδερφό μου. Εγώ τον σύστησα στον Μίκη Θεοδωράκη και στην Columbia. Οταν έγινε μέγας και τρανός, τον είδα σε έναν χορό στο «Χίλτον» και έτρεξα να τον αγκαλιάσω. Εκείνος, όμως, έκανε ότι δεν με ήξερε… Εμεινα ξερός, με πείραξε πάρα πολύ αυτό. Οταν σταμάτησα να τραγουδάω, πολλοί καλλιτέχνες έπαψαν να έρχονται σπίτι μου και να μου τηλεφωνούν. Με ήθελαν μόνο στη δόξα μου, τώρα έχουν εξαφανιστεί – και το λέω ως παράπονο. Εγώ, όμως, συγχωρώ τους πάντες.

Κοιτάζοντας πίσω στη ζωή σας, αναπολείτε συχνά το παρελθόν; Υπάρχουν στιγμές που ακόμα φωτίζουν την καρδιά σας ή γεμίζουν τη σκέψη σας με γλυκιά νοσταλγία;

Αναπολώ το παρελθόν πάντα με καλοσύνη, γιατί πραγματικά έζησα υπέροχες στιγμές. Μια φορά, φεύγοντας από το αναψυκτήριο όπου τραγουδούσα, μπήκα στο αυτοκίνητό μου. Ετρεξαν οι θαυμαστές μου να σηκώσουν το αυτοκίνητο στα χέρια τους και με πήγαν 200 μέτρα πιο πέρα! Εχω ζήσει ακραία περιστατικά θαυμασμού στα 67 χρόνια καριέρας.

Πηγή espresso

Αποκλειστικό-O Τέρης Χρυσός στο gossip-tv.gr για τα γενέθλια του πόνου: «Έχω τον Θεό μαζί μου»

Η ανατριχιαστική δήλωση του Τέρη Χρυσού μετά το ατύχημα: «Πάνω στον τάφο μου, θέλω να γράψετε…»

Αποκλειστικό - Ο Τέρης Χρυσός στο gossip-tv.gr: «Είμαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους»

© 2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved