Showbiz

Σία Κοσιώνη: Αισιόδοξη εξέλιξη για την υγεία της - Βγήκε από την εντατική!

Αισιοδοξία επικρατεί στην οικογένεια της Σίας Κοσιώνη καθώς μετά από πέντε μέρες νοσηλείας στην εντατική μονάδα ιδιωτικού θεραπευτηρίου, σήμερα (26/1) μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο νοσηλείας. 

Η κατάσταση της υγείας της πλέον κρίνεται πολύ καλύτερη κλινικά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες καθώς η κατάστασή της αντιμετωπίστηκε άμεσα και εγκαίρως μετά τη διάγνωση ότι είχε προσβληθεί από τον ιό του πνευμονιόκοκκου.

Βούλγαρη για Κοσιώνη: «Είναι εκτός κινδύνου αλλά πραγματικά θορυβηθήκαμε»-Οι ευχές του Χασαπόπουλου

Η δυσκολία στην αναπνοή και ο υψηλός πυρετός, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποχωρήσει και πλέον η Σία Κοσιώνη μετράει αντίστροφα για να πάρει εξιτήριο και βέβαια να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους, Δήμο.

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είχε αρχίσει να μην νιώθει καλά από την περασμένη Τετάρτη όμως την Πέμπτη διαπίστωσε πως όχι μόνο δεν βελτιωνόταν η κατάστασή της αλλά χειροτέρευε. Έτσι, εκτός από την αποχή της από την εργασία της, αποφάσισε να βρεθεί και στο νοσοκομείο καθώς ο υψηλός πυρετός και η δύσπνοια που είχε δεν της άφηναν άλλα περιθώρια.

Η κατάστασή της πλέον είναι πολύ καλύτερη και όλα πάνε κατ' ευχήν.

© 2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved