Δανδουλάκη για Νίκο Γαλανό: «Είχαμε δώσει τηλεφωνικό ραντεβού δέκα μέρες πριν ''φύγει''»
Showbiz

Δανδουλάκη για Νίκο Γαλανό: «Είχαμε δώσει τηλεφωνικό ραντεβού δέκα μέρες πριν ''φύγει''»

Συνέντευξη με έντονο προσωπικό και συναισθηματικό αποτύπωμα έδωσε η Κάτια Δανδουλάκη το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος.

Η σπουδαία ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και έκανε έναν απολογισμό ζωής, μιλώντας με ειλικρίνεια για ανθρώπους και σχέσεις που τη σημάδεψαν. Ξεχωριστή θέση στη συζήτηση είχε ο Μάριος Πλωρίτης, με τον οποίο υπήρξαν μαζί για 32 χρόνια.

Δανδουλάκη για Πολίτη: «Eύχομαι από την καρδιά μου η ψυχή του να ηρεμήσει και να γαληνεύσει»

dandoulaki.jpg

Η Κάτια Δανδουλάκη δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της, τονίζοντας πως η ιδιαίτερη συνθήκη της παρουσίας της συζύγου του στη ζωή τους για μεγάλο διάστημα δεν λειτούργησε αρνητικά για εκείνη, αλλά αντίθετα την έκανε να τον εκτιμήσει ακόμη περισσότερο για τον τρόπο που στεκόταν δίπλα της.

«Ο Μάριος Πλωρίτης ήταν η σχέση της ζωής μου. Ήταν πολύ μεγάλος έρωτας και δάσκαλος. Και ο Μάριος, όπως κι εγώ, λάτρευε την αυτονομία του άλλου. Ήταν προστατευτικός αλλά όχι καταπιεστικός. Θαύμαζε την ψυχή μου… Αυτό που αγαπάς στον άλλον είναι η ψυχή του, και αυτό είναι που κάνει τη διάρκεια, και το μεγάλο κενό όταν τους χάνεις…»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια εξήγησε πως δεν ένιωσε ποτέ ότι βρέθηκε σε μια επώδυνη ή άδικη κατάσταση, αντίθετα μίλησε για μια σχέση ζωής που θα ξαναζούσε χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Δεν ταλαιπωρήθηκα. Ήταν η ωραιότερη σχέση που είχα στη ζωή μου. Το ίδιο θα έκανα και πάλι, με έναν άνθρωπο που δεν άφηνε την γυναίκα του, που ήταν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, τον λάτρεψα δέκα φορές παραπάνω. Κι εγώ δε θα άφηνα έναν άνθρωπο που θα ήταν εξαρτημένος από μένα. Έβλεπα σε αυτό μόνο καλά. Τίποτα κακό. Από τα 32 που ήμασταν μαζί, ουσιαστικά μείναμε μαζί τα 12. Τα άλλα 20 ήμασταν χώρια.

Εκείνα τα 20 χρόνια ζούσαμε σαν να ήμασταν τρία άτομα, με μια γυναίκα που υπέφερε πολύ, τη γυναίκα του. Ήταν ένα μέρος της οικογένειάς μου αυτή η γυναίκα…»

Η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στη συνέχεια και στον Νίκο Γαλανό, με τον οποίο είχε δεσμό σε πολύ νεαρή ηλικία. Παρότι η σχέση τους κράτησε μόλις δύο χρόνια, οι δυο τους διατήρησαν μια βαθιά και ουσιαστική φιλία μέχρι το τέλος της ζωής του.

«Με τον Νίκο Γαλανό είχαμε δώσει ένα τηλεφωνικό ραντεβού δέκα μέρες πριν φύγει, να πάμε οι δυο μας για φαγητό. Βρεθήκαμε πρώτη φορά στα 20 μας. Και γίναμε ουσιαστικά φίλοι αφού χωρίσαμε. Χωρίσαμε κάτω από εξαιρετικά αγαπησιάρικες συνθήκες… Ο Νίκος δεν πούλησε ποτέ κάτι προσωπικό… Ο αρραβώνας μας δεν έγινε γάμος γιατί χωρίσαμε πολύ γρήγορα. Σε δυο χρόνια είχαμε χωρίσει. Όταν είσαι πολύ νέος πολύ εύκολα ενθουσιάζεσαι και αρραβωνιάζεσαι. Νομίζεις ότι είναι απλό, αλλά δεν είναι… Ο Νίκος Γαλανός ήταν η πρώτη μου σχέση», εξομολογήθηκε.

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved