NDPPHOTO
Όπου φύγει-φύγει ο Πέτρος Λαγούτης όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό του από τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
Ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε χθες (1/2), θέλει τον Πέτρο Λαγούτη και τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ να έχουν δώσει τέλος στη σχέση τους που κράτησε τρία χρόνια, ήταν η αφορμή για να έρθει ο ηθοποιός τετ α τετ με τους δημοσιογράφους.
Χθες το βράδυ (1/2), οι ρεπόρτερ περίμεναν τον Πέτρο Λαγούτη έξω από το θέατρο όπου πρωταγωνιστεί και εκείνος στάθηκε για λίγο για να μιλήσει.
Η έξοδος Παππά – Μπεζάν, ο Μente Fuerte στα μπουζούκια και η κοινή εμφάνιση Λαγούτη - Φεντόρουφ
.jpg?t=o2VR1dqjXauESnTvw--Oag)
Όταν όμως η ερώτηση επικεντρώθηκε στον φημολογούμενο χωρισμό, ο ηθοποιός όχι μόνο δεν απάντησε αλλά θυμήθηκε ότι είχε αργήσει για το θέατρο και έπρεπε να φύγει.
Ακόμα και όταν ρεπόρτερ επέμεινε ρωτώντας τον πώς θα γιορτάσει τη φετινή μέρα των ερωτευμένων, εκείνος δεν γύρισε καν να κοιτάξει αλλά προσπέρασε και πέρασε στην είσοδο του θεάτρου, δείχνοντας αποφασισμένος να μην απαντήσει σε καμία ερώτηση για την προσωπική του ζωή.
Πάντως, το άλλοτε ζευγάρι έκανε την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή του τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε κανείς δεν τους έχει δει μαζί.
Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day: