Showbiz

Χάρης Ακριτίδης - Συγκλόνισε για τον γιο του: «Θα πέθαινε σε τρία λεπτά»

Μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ακριτίδης στην εκπομπή «Happy Day» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε ο γιος του, συγκλονίζοντας με την ειλικρίνεια και τη συναισθηματική του φόρτιση. Περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένειά του, τον φόβο και την αγωνία που ένιωσε ως πατέρας, αλλά και τη δύναμη που χρειάστηκε να βρει για να σταθεί όρθιος σε μια τόσο απαιτητική περίοδο.

«Ο γιος μου από σταφυλόκοκκο έπαθε μεγάλη ζημιά στην καρδιά, στη βαλβίδα και στην αορτή. Κάναμε τώρα το τρίτο χειρουργείο και ευχόμαστε να είναι το τελευταίο», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

«Άλλαξαν τη βαλβίδα και την αορτή του. Τα τελευταία 15 χρόνια έχω περάσει πάρα πολλά. Ήμουν στο Ισραήλ όταν με ενημέρωσαν πως το προηγούμενο χειρουργείο δεν πήγε πολύ καλά.

Ακριτίδης για την βάφτισή του στον Ιορδάνη ποταμό: «Έζησα την Ανάσταση. Επειδή πολλοί με χλεύασαν…»

Μιλάμε για πολύ κλάμα, δεν υπάρχουν λόγια για να το εκφράσω. Περάσαμε ένα εφτάωρο χειρουργείο, μακάβριο θα έλεγα. Αν έσκαγε η αορτή, θα πέθαινε σε τρία λεπτά. Αν έσκαγε η βαλβίδα, θα πηγαίναμε για μεταμόσχευση».

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Ακριτίδης: Βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό στο Ισραήλ - «Είχα τάμα να το κάνω... Ήταν ευλογία»

Χάρης Ακριτίδης:Έδιναν 10% πιθανότητες στον γιο μου να ζήσει,τα κατάφερε με τη βοήθεια της Παναγίας

Σε φυλακή της Αλβανίας ο Χάρης Ακριτίδης - Πώς τη γλίτωσε η Σαμπρίνα

© 2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved