Το σόι σου – Σοφία Πανάγου: Κάθε μέσο έχει τη δική του γοητεία
Το σόι σου – Για τη σχέση της με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Μιχάλη και τις εξελίξεις στη ζωή τους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σοφία Πανάγου.
Ανά τα χρόνια είδαμε τον Μιχάλη να καταπιάνεται με πολλές δουλειές. Θα δούμε την Όλγα να τον στηρίζει σε κάποιο νέο ξεκίνημα ή θα παραμείνει στο κρεοπωλείο του Χαμπέα;
«Η Όλγα πάντα στηρίζει τον Μιχάλη, με υπομονή, χιούμορ και φυσικά με λίγη γκρίνια γιατί έτσι είναι η σχέση τους. Είναι δίπλα του σε κάθε αλλαγή και σε κάθε νέο ξεκίνημα. Το αν αυτή θα είναι τελικά η δουλειά στην οποία θα μείνει θα το δούμε όλοι μαζί, η Όλγα πάντως το ελπίζει».
Σοφία Πανάγου: Οι βόλτες της Όλγας Χαμπέα από το «Σόι» στη στολισμένη για Χριστούγεννα Αθήνα

Θα λέγατε πως η Όλγα με τον Μιχάλη είναι ένα σωστό πρότυπο ζευγαριού;
«Η σχέση της Όλγας και του Μιχάλη δείχνει πως η δυναμική ενός ζευγαριού δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τον χαρακτήρα και την αλληλοϋποστήριξη. Αποδέχονται ο ένας τον άλλον με όλα τα ελαττώματα και τις αδυναμίες τους, φροντίζουν ο ένας τον άλλον, γελούν, μαλώνουν και, στο τέλος της ημέρας, η αγάπη τους πάντα νικά. Ένα ζευγάρι που αποδεικνύει πως η υπομονή, η αποδοχή και η αμοιβαία στήριξη κάνουν τη σχέση πραγματικά δυνατή».

Οι εμφανίσεις σας στο σανίδι είναι περισσότερες. Θα λέγατε πως εκφράζεστε περισσότερο πάνω στη σκηνή;
«Τα αγαπάω και τα δύο. Το θέατρο έχει τη μαγεία της αμεσότητας με το κοινό και σου δίνει την αίσθηση πως ζεις την ιστορία τη στιγμή που εξελίσσεται. Η τηλεόραση από την άλλη, σου επιτρέπει να επιστρέφει, να διορθώσει, να ξαναδοκιμάσει. Μπορείς να εξερευνήσεις έναν ρόλο και να δεις πώς φτάνει η ερμηνεία σου σε πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα. Κάθε μέσο έχει τη δική του γοητεία»
Πηγή tv24
Σοφία Πανάγου: Πώς είναι σήμερα η «Ναταλία» του 50-50; 19 χρόνια μετά & πιο λαμπερή από ποτέ!
Θύμα κλοπής η Σοφία Πανάγου - Η έκκληση από τα social media!
Πανάγου: Νιώθω ευγνωμοσύνη γι’ αυτή τη συνεργασία. Έχω μεγαλώσει ακούγοντας Βασίλη Παπακωνσταντίνου