Ελληνίδου-Αλεξάνδρου: Το πρώτο κοινό βίντεο στην Ταϊλάνδη! Λιάγκας: «Έπρεπε να πάνε μίλια μακριά»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου ανέβασαν το πρώτο κοινό βίντεο στα social media.
Τις τελευταίες ημέρες, οι αναρτήσεις τους από την Ταϊλάνδη φανέρωσαν το κοινό τους ταξίδι. Μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράζονται, φαίνεται πως απολαμβάνουν κάθε στιγμή των διακοπών τους, αποδεικνύοντας ότι η καλή παρέα και η διάθεση είναι τελικά αυτά που κάνουν τη διαφορά.
Ρία Ελληνίδου για Αλεξάνδρου: «Το ταξίδι ήταν δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου»
Το ταξίδι το έκανε δώρο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην αγαπημένη του Ρία Ελληνίδου ενώ οι δυο τους έκαναν την έκπληξη και αν και δεν μιλάνε καθόλου για τη σχέση αυτή, δημοσίευσαν το πρώτο τους κοινό βίντεο.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα ρομαντικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, τονίζοντας ότι δεν επιτρέπει ποτέ στη σύντροφό του να πληρώνει, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καμία γυναίκα ποτέ δεν πληρώνει».
«Επιτέλους το αποκαλύψανε! Έπρεπε να πάνε μίλια μακριά για να αποκαλύψουν τη σχέση τους», σχολίασε σήμερα 25/2 στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.
Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό:
Διαβάστε επίσης:
Ρία Ελληνίδου – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα νέα καρέ από το κοινό ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη
Αλεξάνδρου–Ελληνίδου: Οι αναρτήσεις που «πρόδωσαν» το ταξίδι τους!Ο εξωτικός προορισμός που επέλεξαν
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πέρασε τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στη Ρία Ελληνίδου και το απόλαυσε