Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τις δραματικές στιγμές στο Ντουμπάι: «Πραγματικά γυρίσαμε στο τσακ»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στο Ντουμπάι έπειτα από εκρήξεις που ακούστηκαν στην περιοχή της Palm Jumeirah, μετά από αναχαίτιση πυραύλων στον αέρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ξέσπασε φωτιά στο πολυτελές ξενοδοχείο Fairmont The Palm, όταν φέρεται να έπεσαν συντρίμμια από τον ουρανό κατά τη διάρκεια πυραυλικής επίθεσης του Ιράν.
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί έναν από τους δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής, γνωστό για τις γκουρμέ γαστρονομικές επιλογές του, το βραβευμένο spa και τις πισίνες με πανοραμική θέα στην πόλη.
Γαρυφαλλιά: Έτσι έχω καταφέρει να μην τσακώνομαι με κανέναν έστω τις δύο πρώτες ώρες

Μέχρι πριν από λίγες ώρες στο Ντουμπάι βρίσκονταν για διακοπές η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας. Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε μήνυμα που δέχτηκε στο Instagram, επιβεβαιώνοντας πως έχουν επιστρέψει από το ταξίδι τους, καθησυχάζοντας όσους ανησύχησαν.
«Πραγματικά γυρίσαμε στο τσακ», έγραψε ως απάντηση η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Διαβάστε επίσης:
Γαρυφαλλιά: Αποκάλυψε το μυστικό για υπέροχη επιδερμίδα! Η LED μάσκα και τα οφέλη της
«Έλαβα μήνυμα που μια κοπέλα με έλεγε αχάριστη αλλά κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει»
Γαρυφαλλιά: Μαγείρεψε την πιο viral κοτόσουπα – Η φωτό και το σχόλιο για το αποτέλεσμα