Κωνσταντίνος Καζάκος: «O πατέρας μου ήταν παντρεμένος με έναν θρύλο. Έφυγε ο θρύλος, τι να έκανε;»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή Ραντεβού το ΣΚ και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, όπως παρακολουθήσαμε το πρωί της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του Open TV.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη θεατρική συνεργασία που είχε με την πρώην σύζυγό του, Τάνια Τρύπη, περιγράφοντας πώς ήταν για τους δυο τους να συνυπάρχουν επαγγελματικά στη σκηνή.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί όταν ο πατέρας του, Κώστας Καζάκος, αποφάσισε να παντρευτεί ξανά, σχολιάζοντας το κλίμα που είχε δημιουργηθεί τότε γύρω από την προσωπική του ζωή.
“Σίγουρα μου είναι πιο εύκολο να συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο που ξέρω, όπως η Τάνια Τρύπη. Το να ξέρεις τον συμπαίκτη σου, είναι βασικό. όπως το να παίζεις με μέλη της οικογένειάς σου. Όταν έπαιζα με τον πατέρα μου, ήταν το καλύτερο και για μένα και γι’ αυτόν. Το ευχαριστιόμασταν πάρα πολύ”.
Κωνσταντίνος Καζάκος: Μακάρι να μου συμβεί ξανά να ερωτευτώ. Νιώθεις ένας μικρός Θεός

“Είναι μεγάλη μου επιθυμία να παίξω και με την κόρη μου όταν τύχη κάτι. Αυτά που λένε περί οικογενειοκρατίας στο θέατρο είναι γελοιότητες… Γενικά, το τι θα πει ο κόσμος, εγώ το γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια από μικρός. Με ενδιαφέρει το τι θα πουν οι άνθρωποι που εκτιμώ”.
“Το θέατρο “Τζένη Καρέζη” το έχει αναλάβει ο αδελφός μου, Αλέξανδρος. Αν τύχει να παίξω κάποια στιγμή, θα το κάνω. Νομίζω ήταν επιθυμία του πατέρα μου να το κρατήσει η νέα του οικογένεια. Όταν είχα πρωτοακούσει ότι θα ξαναπαντρευτεί ο πατέρας μου, δε μου είχε έρθει καλά. Είναι όμως και κοινή λογική. Ναι, ήταν παντρεμένος με έναν θρύλο. Έφυγε ο θρύλος, τι να έκανε: Να πήγαινε μοναχός; Έφαγε πολύ πόλεμο από τον κόσμο επειδή ξαναπαντρεύτηκε” πρόσθεσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Τζένη Καζάκου: Οι γονείς μου με έχουν αφήσει να τα κάνω όλα μόνη μου
Κωνσταντίνος Καζάκος: Το νέο τρυφερό καρέ με την κόρη του, Τζένη & το σχόλιο της Τάνιας Τρύπη
Κωνσταντίνος Καζάκος: Μαζί με την κόρη του, Τζένη, στην παράσταση της Τάνιας Τρύπη