Ελένη Φουρέιρα: Το πάρτι - έκπληξη για τα γενέθλιά της, το στέμμα και η απουσία του Μποτία
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Το πάρτι - έκπληξη για τα γενέθλιά της, το στέμμα και η απουσία του Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα δέχθηκε μια μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλιά της καθώς η Panik Records της επεφύλαξε ένα απροσδόκητο πάρτι.

Ο συνιδρυτής και CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, κάλεσε την Ελένη Φουρέιρα για να δειπνήσουν οι δυό τους στο «Abi Rouge», ένα εστιατόριο - κόσμημα στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Κυριακής, καθώς ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία βρισκόταν εκτός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους.

Ωστόσο, μπαίνοντας στον χώρο, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα πάρτι - έκπληξη και μια τεράστια τούρτα ειδικά για εκείνη.

Ελένη Φουρέιρα: Γιορτάζει τα γενέθλιά της με τo ιδιαίτερο music video του «Χρόνια Πολλά»

eleni.jpg

Εκτός από τους συνιδρυτές της Panik, Πάρι Κασιδόκωστα Λάτση και Γιώργο Αρσενάκο, παρόντες ήταν η Μαριάννα Λάτση, όλο το team της Panik, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της Ελένης Φουρέιρα, που της ευχήθηκαν και διασκέδασαν όλοι μαζί για τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/reel/DVqG6_hDf7h/

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα για Αλμπέρτο Μποτία: «Για πολλά χρόνια ήμασταν σε απόσταση – Δεν είναι όλα ρόδινα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Λαμβάνω αρνητικά σχόλια από γυναίκες που μπορεί να έχουν γίνει και μητέρες»

Ο Λιάγκας με την Αντωνά, η σέξι Παπαρίζου, η Φουρέιρα & λαμπεροί celebrities στο πάρτι του Κοταρίδη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved