Μαρία Σολωμού: «Έχουμε έρθει οι πενηντάρες να έχουμε πρότυπο την Τζένιφερ Λόπεζ και καλά κάνουμε»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Έχουμε έρθει οι πενηντάρες να έχουμε πρότυπο την Τζένιφερ Λόπεζ και καλά κάνουμε»

 Η Μαρία Σολωμού μιλά συχνά με χιούμορ αλλά και ειλικρίνεια για τη γενιά της και τον τρόπο που βλέπει την καθημερινότητα σήμερα. 

Δηλώνει περήφανη που ανήκει στη Generation X και εξηγεί πώς οι εμπειρίες των τελευταίων δεκαετιών – από τις κοινωνικές αλλαγές μέχρι τις προσωπικές επιλογές ζωής – διαμόρφωσαν τη δική της στάση απέναντι στα «πρέπει».

Μαρία Σολωμού: «Θα έπρεπε να μου ρίξει τρία φάσκελα, μου στοίχισε πάρα πολύ ψυχολογικά»

1742285309141-647413954-solomou.jpg

Από τις μεγάλες αλλαγές της εποχής μέχρι τις μικρές συνήθειες του σπιτιού της, η συζήτηση αποκτά έναν πιο προσωπικό και απολαυστικά αυθόρμητο τόνο.

Επειδή υπάρχει ο όρος boomer, εσύ πόσο anti-boomer είσαι;

Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι generation X, το έχω σημαία αυτό. Εμείς είμαστε η γενιά που τα έχει πάθει και τα έχει δει όλα και δεν έχουμε και τρελή απόσταση από τους boomers. Νομίζω ότι οι υπόλοιπες γενιές κοιμούνται, δεν ξέρω πώς να το πω.

Έχουμε κάνει τέρατα στα 90s, έχουμε κάνει τον κύκλο μας στο 2000, έχουμε μεγαλώσει με τσιτάτα και ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς τα έχουμε απορρίψει ήδη. Έχουμε ζήσει τη βιντεοκασέτα και ζούμε τώρα το Spotify. Δεν λέω ότι τα κάνουμε όλα τέλεια, σε κάποια έχω φουλ ανικανότητα, παρ’ όλα αυτά δεν είμαι η γιαγιά μου.

Έχουμε περάσει από capital control, από κρίσεις, από κορωνοϊό, από το «κοριτσάκι μου, μάζεψε λίγο το μαλλάκι σου και βάλε ταγέρ, γιατί η γυναίκα πρέπει να φοράει ταγέρ και τακουνάκι» και έχουμε έρθει οι πενηντάρες να έχουμε πρότυπο την Τζένιφερ Λόπεζ και καλά κάνουμε.

Έχουμε βγει έξω από τη συνθήκη του πώς πρέπει να είναι η οικογένεια και σου λέει «μόνη μου και θα έχω και το παιδί μου και τη δουλειά μου», έχουμε βγει από την κουζίνα… Έχουν γίνει τέρατα σε αυτή τη γενιά. Εμένα ο γιος μου, που είναι άλλη ποιότητα παιδιού, με μια άλλη σοφία, με κοιτάζει και μου λέει «γιατί δεν γεννήθηκα εγώ στα 90s;». Είναι παλιά ψυχή, που λέω εγώ.

Είμαστε σε μια φάση που κάναμε τον κύκλο μας, κάναμε τα «πρέπει», μπερδευτήκαμε και βγήκαμε από αυτό. Πραγματικά κοκορεύομαι που είμαι σε αυτή τη γενιά.

Έχεις πει ότι δεν έχεις και κουζίνα. Ποιες ηλεκτρικές συσκευές έχεις στο σπίτι σου;

Έχω air fryer, βραστήρα, καφετιέρα, έχω και τοστιέρα, έχω και toaster, αλλά αυτά δεν τα χρησιμοποιώ γιατί δεν τρώω πια ψωμί. Δεν ζω χωρίς το air fryer, έτσι όπως είναι η διατροφή και η ζωή.

Έχω περάσει από πολύ μεγάλα σπίτια, με πολύ ωραίες κουζίνες που είχα και πολυμίξερ, τα έχω κάνει όλα αυτά. Έχω κάνει τα «πρέπει» μου και είπα «τώρα γεια σας, αντίο, φτάνει».

Πηγή: Real

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved