Μαρία Χάνου: «Δεν υπάρχει κανόνας στην έλξη»
Showbiz

Μαρία Χάνου: «Δεν υπάρχει κανόνας στην έλξη»

Για την καθημερινότητά της αλλά και για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε πρόσφατα η Μαρία Χάνου.

Την καθημερινότητα της γεμίζουν ο σκυλάκος της, η λογοτεχνία, το θέατρο, η pilates, τα ταξίδια. Έχει φίλους, ζεστές σχέσεις που μετράνε χρόνια. «Πριν κοιμηθώ πίνω τσάι, παίρνω μαγνήσιο, βλέπω ταινία ή διαβάζω. Η “Αννα Καρένινα”, τώρα, με έχει απορροφήσει πλήρως!».

mxanou1619605873256176220011861433212109783491.jpg

Οι πολύωρες πρόβες, η προσωπική μελέτη και άσκηση, η αλληλεπίδραση με τους συναδέλφους της επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ως ηθοποιός. «Και η επιθυμία για εξέλιξη, όμως, η παρατήρηση και η αποδοχή ότι κάτι μπορεί να θέλει βελτίωση επηρεάζουν τη στάση μου πάνω στη σκηνή προκειμένου να είμαι όσο πιο ουσιαστική».

Επιστρέφοντας στο κεφάλαιο «Έρωτας», η έλξη πώς πυροδοτείται σήμερα;

1773672929870-670993624-mxanou1610372134248430398241760696812109783491.jpg

«Δεν υπάρχει κανόνας στην έλξη, αφού γοητεία μπορεί να έχει ο τρόπος με τον οποίο φέρεται κανείς, ο τρόπος που μιλάει, οι σκέψεις του, το γέλιο του, ένα χαμόγελο, ένα έξυπνο αστείο. Υπάρχει κάτι μαγικό στην πρώτη στιγμή, ανεξήγητο. Στην παράστασή μας, το βλέμμα της Ευρυδίκης συναντάει το βλέμμα του Ορφέα κι αυτό είναι αρκετό για να γεννηθεί ο συνταρακτικός έρωτάς τους. Η Ευρυδίκη βιώνει τα αισθήματά της στον μέγιστο βαθμό, θέλει να μείνει σε αυτή τη στιγμή για πάντα, να διατηρήσει αυτό το υπερφυσικό αίσθημα, όμως ο χρόνος κυλάει και η ζωή δεν θέλει τη στασιμότητα, φέρνει την εξέλιξη, τη μεταμόρφωση ή την αναπόφευκτη φθορά και τον πόνο. Το να βιώνει κανείς έντονα και απόλυτα τα συναισθήματά του, ενώ μπορεί να είναι γοητευτικό, μπορεί να φέρει και μεγάλες απογοητεύσεις. Και όχι μόνο όσον αφορά τον έρωτα. Όλοι έχουμε κάποιες σταθερές αξίες τις οποίες πιστεύουμε με σθένος, μια κοσμοθεωρία, ανθρώπους με τους οποίους χτίζουμε σχέσεις, που θαυμάζουμε και μας έχουν επηρεάσει στη ζωή μας. Μπορεί να εξιδανικεύσουμε κάποιους που αργότερα να μας απογοητεύσουν. Κανείς δεν είναι τέλειος!»

Πηγή Gala

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved