Δημήτρης Σκουλός: «Μας έχει κόψει πολλή δουλειά το AI. Όχι σε μένα, σε όλους τους φωτογράφους»
Showbiz

Δημήτρης Σκουλός: «Μας έχει κόψει πολλή δουλειά το AI. Όχι σε μένα, σε όλους τους φωτογράφους»

Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν καλεσμένος σήμερα (22/3) στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», όπου μίλησε για την προσωπική του πορεία και τη συμμετοχή του στο J2US.

«Είμαι αυτός που δεν πίνει αλκοόλ αλλά είμαι αυτός που τραγουδάει. Ήξερα ότι δεν φαλτσάρω, ήξερα ότι τραγουδάω για πλάκα σπίτι μου. Μάλιστα όταν έκαναν τα δοκιμαστικά, γιατί κάνουν κάποια δοκιμαστικά φωνητικά είχα βρογχίτιδα, λαρυγγίτιδα και ωτίτιδα.

Σκουλός για το αν προτιμά Παπαγεωργίου ή Καγιά: «Γιατί πρέπει να βγάλω μια κακιά;»

dhmhtrhs-skoulos-2.jpg

Θα μ’ άρεσε να ακολουθήσω το τραγούδι. Αλλά είμαι φωτογράφος. Με κέρδισε η φωτογραφία από μικρό, ήταν το μεγάλο μου μεράκι. Ήταν πιο μεγάλο το μεράκι της φωτογραφίας. Δεν θα έλεγα ότι είμαι ευνοημένος, ακούω και καλά και κακά λόγια. Δεν λέω εύκολα τραγούδια. Το πρώτο «κλικ» που έκανα στην καριέρα μου ήταν μία φωτογράφιση μόδας για το «Κλικ», απευθείας μόδα έκανα εγώ, δεν έκανα άλλα», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν συμβεί στον χώρο της φωτογραφίας: «Εμείς που έχουμε ζήσει τις καλές εποχές, ήταν μια γιορτή η φωτογράφιση. Ήτανε μια πραγματικά μια γιορτή. Τώρα είναι… κατάντια. Μιζέρια. Πάμε εκεί, θέλουμε ένα concept να κάνουμε πάρα πολύ ωραίο, σου δείχνουν ένα reference που είναι από ένα ξένο περιοδικό, δεν κάνω κόπιες και δεν μ’ αρέσει να κάνω κόπιες, σαν reference το παίρνεις σαν ιδέα, λες ωραία, αυτό το reference έχει διάφορα. Και σε πάνε σε ένα τοίχο μπροστά γιατί δεν έχουν budget λέει. Και λες αυτό, «έλα μωρέ θα το καταφέρεις εσύ, ξέρεις εσύ». Όχι, δεν ξέρω. Μας έχει κόψει πολλή δουλειά το AI. Όχι σε μένα, σε όλους τους φωτογράφους, βιντεογράφους, γραφίστες ψυχολόγους, παθολόγους, γιατρούς γενικά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved