Πέτρος Λαγούτης για Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Όλες οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους...»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης για Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Όλες οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους...»

Στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πέτρος Λαγούτης, καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Alpha.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, αναφερόμενος και στον πρόσφατο χωρισμό του από τη συνάδελφο και επί χρόνια σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

“Εντάξει, όλες οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους. Άλλες είναι μικρότερες, άλλες είναι μεγαλύτερες. Το σημαντικό, για μένα, είναι ότι η Μάρθα είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπάω και αυτός με αγαπάει, χωρίσαμε με πολύ ωραίο τρόπο”.

“Αυτά, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Τα άλλα είναι…” πρόσθεσε ο ηθοποιός με την παρουσιάστρια να υπογραμμίζει τα εξής. “Το καταλαβαίνω. Άρα, λοιπόν, έχει να κάνει απλώς και μόνο με έναν χρόνος που πέρασε από πάνω σας; Ο χρόνος, που λέμε, ότι τα φθείρει τα πράγματα και τα λοιπά;”.

Ο Δημήτρης Λαγούτης για το «Το Σόι σου», τα σχόλια και την επόμενη σεζόν «Μάλλον θα συνεχιστεί…»

image-2026-03-28t181535215.jpg

“Νομίζω πως ναι. Όχι, δεν είχε να κάνει με τίποτα άλλο. Πιστεύω ότι είμαι αρκετά εύκολος σύντροφος και αρκετά δύσκολος. Θέλω να πω δηλαδή πως νομίζω ότι είμαι ένας πολύ καλός συγκάτοικος, πάντα, νομίζω ότι είμαι ένας βοηθητικός και δοτικός άνθρωπος σε μια σχέση, από κει και πέρα όμως, όσο μεγαλώνουμε κιόλας, κάποια πράγματα τα θέλουμε όπως τα θέλουμε. Δεν υπήρχαν όμως τέτοια ζητήματα, όχι” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Πέτρος Λαγούτης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λαγούτης: Η ισορροπία μεταξύ της δουλειάς και του έρωτα είναι κάτι που με προβληματίζει

Δημήτρης Λαγούτης: Οι γονείς μου δεν μου δίνουν συμβουλές, μου λένε τη γνώμη τους

Λαγούτης: «Η συγκεκριμένη ερώτηση ήταν για φάπες... Αν ήμουν λίγο πιο οξύθυμος θα τις έριχνα εγώ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved