Καλογήρου: «Πήγαν να με εξαπατήσουν σε οικονομική συμφωνία. Θύμωσα & προσβλήθηκα... Έχασα χρήματα»
Χθες, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (7/4), η Μαρίνα Καλογήρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή αλλά και για πρόσφατες εμπειρίες που τη σημάδεψαν.
Η ηθοποιός αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση, ωστόσο δεν έκρυψε ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες στον συναισθηματικό τομέα, εξηγώντας πως οι ανασφάλειες και παλιές πληγές την επηρεάζουν έντονα.
Μαρίνα Καλογήρου: Δεν πάει ο νους σας πόσο χρονών είναι ο γιος της!
Όπως είπε: «Έχω σχέση, έχω έναν σύντροφο. Δυσκολεύομαι πολύ στις σχέσεις. Μου είναι πολύ δύσκολο, δε ξέρω πώς να το κάνω αυτό. Υπάρχει πληγή. Πολλή ανασφάλεια. Δεν είμαστε στην πολύ αρχή της σχέσης. Δεν έχει τελειώσει ο έρωτας».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα και αφορούσε επαγγελματική της συνεργασία, κατά το οποίο λίγο έλειψε να πέσει θύμα εξαπάτησης. Η ίδια περιέγραψε: «Ο λόγος που δε μπορούμε να είμαστε κάθε μέρα χαρούμενοι, είναι γιατί έχουμε πάρα πολλές ανασφάλειες, πάρα πολλούς φόβους, πάρα πολλές αδυναμίες και έρχεσαι κάποια στιγμή αντιμέτωπος με όλο αυτό…. κι εκεί μετανιώνεις για τα πράγματα που εσύ δε μπορείς να φτάσεις… Πρόσφατα πήγαν να με εξαπατήσουν σε μια οικονομική συμφωνία. Θύμωσα πάρα πολύ και προσβλήθηκα πάρα πολύ… Μετά σκέφτηκα “άστο, ας χάσεις αυτά τα χρήματα”. Έχασα χρήματα, ναι. Τελικά όμως δεν έκανα τίποτα. Με το που είπα ότι το αφήνω, τρεις μέρες μετά δέχτηκα ένα τηλεφώνημα που μου ζητούσαν συγγνώμη, ένα τηλεφώνημα γεμάτο ενοχή, και διορθώθηκαν όλα από μόνα τους».