Σοκ! Χώρισαν Καρεμπέ-Σκλεναρίκοβα!
Showbiz

Σοκ! Χώρισαν Καρεμπέ-Σκλεναρίκοβα!

Οι "τίτλοι τέλους" σε ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της "showbiz" έπεσαν σήμερα. Ο Κριστιάν Καρεμπέ και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα δεν είναι πια μαζί, όπως αποκάλυψε η εντυπωσιακή Σλοβάκα σε συνέντευξή της στο «Paris Match», που θα κυκλοφορήσει αύριο.


Το πιο απρόσμενο απ΄ όσα είπε, όμως, ήταν πως εδώ και μία πενταετία η συμβίωσή τους ήταν τυπική και πως ουσιαστικά είχαν χωρίσει από το 2005, όταν ο Καρεμπέ σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.
«Εδώ και αρκετούς μήνες δεν ζούμε μαζί. Από το 2005 βλεπόμαστε ελάχιστα. Ας πούμε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν διαφορετική απ΄ ό,τι περιμέναμε. Δεν έχουμε πλέον τις ίδιες ανάγκες. Ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Δεν θέλω να αμαυρώσω τις όμορφες αναμνήσεις», είπε η 39χρονη Αντριάνα, που επίσης πρόσθεσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον εντύπων που δημοσίευσαν φωτογραφίες της με άλλους άνδρες, τους οποίους χαρακτήρισαν ως "συντρόφους" της.
Ηταν τέλη του 1996 όταν ο Κριστιάν Καρεμπέ, που τότε αγωνιζόταν στη Σαμπντόρια, γνώρισε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης την νεαρή (στα 25 τότε) Αντριάνα.
Το φωτομοντέλο από τη Σλοβακία με τις τέλειες αναλογίες (89/55/90) και με τα μήκους 1 μέτρου και 24 εκατοστών πόδια(!) έγινε διάσημη ως αντικαταστάτρια της Ευα Χερτζίγκοβα στη διαφήμιση του "Γουόντερμπρα".
Ο έρωτάς τους "φούντωσε" μέσω του ποδοσφαίρου, καθώς η Σκλεναρίκοβα ήταν φανατική οπαδός της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ του 1998, όπου οι "τρικολόρ" κατέκτησαν το τρόπαιο. Είχε πατήσει, μάλιστα, το χορτάρι του "Σταντ ντε Φρανς" λίγες ώρες πριν τον τελικό με τη Βραζιλία (3-0). Δεν είχε πάει να ...επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον αγαπημένο της, αλλά ήταν ένα από τα μοντέλα στο "ντεφιλέ" του Ιβ Σεν Λοράν.
Τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου το ζευγάρι ενώθηκε "εις σάρκαν μία" και η Αντριάνα ακολούθησε τον Κριστιάν σε όλους τους σταθμούς της καριέρας του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved