Αθηνά Οικονομάκου: Όσο μεγαλώνουμε, εκτιμάμε όλο και περισσότερο την αλήθεια και την ουσία
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Όσο μεγαλώνουμε, εκτιμάμε όλο και περισσότερο την αλήθεια και την ουσία

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για τις βασικές αξίες που καθοδηγούν τη ζωή της, την εκτίμησή της στην εξέλιξη και την αυθεντικότητα, καθώς και για τη σχέση της με τα λάθη της και την αυτοαξιολόγηση.

Ποιες είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες που έχετε στη ζωή σας και που αποτελούν κόκκινη γραμμή για σας;
«Η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και η αυθεντικότητα. Είναι η βάση σε κάθε σχέση, προσωπική ή επαγγελματική. Από τη στιγμή που αυτά τα στοιχεία λείπουν, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω ούτε να συνδεθώ πραγματικά.»

Οικονομάκου-Τσερέλα: Ο απολογισμός του χειμώνα & η καλύτερη εποχή του χρόνου για τον Μπρούνο!

athinao1konomakou177515767538666251950923167938279064.jpg

Υπάρχει κάποιος ρόλος που ονειρεύεστε να υποδυθείτε στο μέλλον σε μια σειρά;
«Νιώθω πολύ τυχερή με την πορεία μου μέχρι σήμερα γιατί είχα την ευκαιρία να δοκιμαστώ σε αρκετά απαιτητικούς και σύνθετους ρόλους που με εξέλιξαν ουσιαστικά ως ηθοποιό. Είναι κάτι που εκτιμώ βαθιά. Ωστόσο, μου αρέσει να μη μένω στάσιμη και να τολμώ νέα πράγματα. Νομίζω ότι βρίσκομαι σε μια φάση που θα με ενδιέφερε να ανοίξω λίγο το πεδίο και προς διαφορετικές κατευθύνσεις, ακόμα και τηλεοπτικά.»

Τι σας γοητεύει και τι σας απογοητεύει στην πορεία της ζωής σας;
«Με γοητεύουν η εξέλιξη, οι αλλαγές και οι άνθρωποι που συναντώ στην πορεία μου, αυτοί που με εμπνέουν και με κάνουν να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Από την άλλη, με απογοητεύουν οι καταστάσεις που δεν έχουν ειλικρίνεια, που είναι επιφανειακές. Νομίζω πως, όσο μεγαλώνουμε, εκτιμάμε όλο και περισσότερο την αλήθεια και την ουσία.»

athinao1konomakou177504107538656465847722641538279064.jpg

Αναμετριέστε συχνά με τα λάθη σας κάνοντας αυστηρή κριτική στον εαυτό σας ή τον επιβραβεύετε μόνο;
«Παλιά ήμουν αρκετά αυστηρή με τον εαυτό μου και στεκόμουν πολύ στα λάθη. Με τον καιρό, όμως, έχω μάθει να κρατώ μια ισορροπία, να με αγαπώ, να με φροντίζω και να μη με μαλώνω συνεχώς. Βλέπω τι μπορώ να βελτιώσω και προσπαθώ διαρκώς να εξελίσσομαι, αλλά πλέον αναγνωρίζω όσα κάνω καλά και μου λέω και ένα μπράβο.»

Πηγή Hello

Αθηνά Οικονομάκου: Μπατσελορέτ πάρτι στη Λισσαβόνα

Αθηνά Οικονομάκου: Ρουβάς και Θεοδωρίδου τραγούδησαν νησιώτικα και εκείνη χόρεψε!

Σαν μικρή Barbie - Το φωτογραφικό άλμπουμ της Αθηνάς Οικονομάκου από την παιδική της ηλικία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved