Φαίη Σκορδά: Το ατμοσφαιρικό βίντεο από την παραλία της Θεσσαλονίκης όπου πήγε για το Πάσχα
Στον αγαπημένο της προορισμό, τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται ήδη η Φαίη Σκορδά για τις ημέρες του Πάσχα.
Η παρουσιάστρια του Mega και της εκπομπής Buongiorno, επιθυμώντας να περάσει αυτές τις οικογενειακές στιγμές σε γνώριμα λημέρια, ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα, έναν τόπο που για την ίδια έχει ιδιαίτερη σημασία και αναμνήσεις.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε ένα ατμοσφαιρικό βίντεο από τη βόλτα της στην παραλία της πόλης.
Σκορδά σε Γαϊτάνο για Akyla: «Θα περίμενα να είσαι πιο γενναιόδωρος, να πεις και τον καλό τον λόγο»

Στα πλάνα τη βλέπουμε στη θέση του συνοδηγού, να απολαμβάνει τη διαδρομή μπροστά από τον εμβληματικό Λευκό Πύργο.
Η Θεσσαλονίκη παραμένει το «λιμάνι» της, καθώς εκεί ξεκίνησε την καριέρα της και διατηρεί τους πιο ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια και τους φίλους της.
Θυμίζουμε ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να παντρευτεί με τον σύντροφό της.
Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας η παρουσιάστρια:
Οι ευχές της Σκορδά στην Καινούργιου: «Να σας ζήσει η πριγκίπισσα. Εγώ θα ήθελα να τη δω»
Χαμός στο Buongiorno για την Τούνη: «Δεν μπορούμε να αστυνομεύσουμε την πόλη & να απαγορεύσει να...»
Φαίη Σκορδά: Με το must τζάκετ στο ομορφότερο χρώμα της άνοιξης!