Γιάννης Ζουγανέλης - Ισιδώρα Σιδέρη: Πάσχα στη Μύκονο-Η βόλτα στα στενά, ο προβληματισμός & οι ευχές
Ο Γιάννης Ζουγανέλης επιλέγει σταθερά να περνά τις ημέρες του Πάσχα στη Μύκονο, έναν τόπο που συνδέεται άμεσα με τις ρίζες του. Το νησί αποτελεί για εκείνον σημείο αναφοράς, ειδικά σε περιόδους γιορτών.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τον συνάντησε στη Χώρα, λίγο πριν ξεκινήσει η περιφορά του Επιταφίου. Ο γνωστός καλλιτέχνης βρισκόταν εκεί μαζί με τη σύζυγό του Ισιδώρα Σιδέρη και τον φίλο τους Πέτρο Γιαβρούτα.
Οι επώνυμοι σε κλίμα οδύνης: Συγκίνηση στην κηδεία της Μαρινέλλας - Ποιοι βρέθηκαν εκεί
Σε δηλώσεις του στον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο, ο Γιάννης Ζουγανέλης εξέφρασε την ευχή του για παγκόσμια ειρήνη, τονίζοντας την ανάγκη να σταματήσουν οι συγκρούσεις, με ιδιαίτερη αναφορά στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ