Πάνος Καλίδης: «Ζω το θαύμα της ζωής»
Showbiz

Πάνος Καλίδης: «Ζω το θαύμα της ζωής»

Το πιο ωραίο δώρο της ζωής του πήρε ο Πάνος Καλίδης το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο την κορούλα τους!«Είναι ένα πολύ αληθινό συναίσθημα, η ουσία της ζωής, ένα θαύμα της ζωής», είπε ο τραγουδιστής στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον ερχομό του πελαργού.

«Ήμασταν σε ένα αποκριάτικο πάρτι και με το που γυρίσαμε στο σπίτι την έπιασαν οι πόνοι», είπε ο Πάνος, που προσπαθεί να ξεπεράσει το άγχος του πρωτάρη μπαμπά.

Φανερά συγκινημένος ο τραγουδιστής μίλησε για την στιγμή που αντίκρισε την κορούλα του: «Σάστισα, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω».

Από την πλευρά της, η Λεάνα έγραψε στο Facebook για τα χαρμόσυνα. «Γεννήσαμε την μικρή μπέμπα. Ευχαριστούμε όλους σας για τις ευχές».

Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ο τραγουδιστής απαντά σε όσους ρωτάνε σε ποιόν μοιάζει: «κάποιοι λένε πως μοιάζει σε εμένα, αλλά εγώ βλέπω ότι έχει τα μάτια της Λεάνας»!

Μιας και οι εμφανίσεις του με την Δέσποινα Βανδή ολοκληρώθηκαν, ο Πάνος έχει άπλετο χρόνο να περάσει με την μπέμπα του, που θα πάρει το όνομα της μητέρας του, Νίνας. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved