Υψηλάντη: Νομίζουν ότι το κάνω για να απαλλαγώ από το προσωπικό βάρος μια σοβαρής απώλειας που είχα
Showbiz

Υψηλάντη: Νομίζουν ότι το κάνω για να απαλλαγώ από το προσωπικό βάρος μια σοβαρής απώλειας που είχα

Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno ήταν η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη αποκάλυψε πως είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική ως άνθρωπος, αλλά και αποστασιοποιημένη σε άλλες στιγμές, ακόμη και με οικεία πρόσωπα.

Αιμιλία Υψηλάντη: Το σπάνιο καρέ με την κόρη της, Μαρίνα που έφυγε από τη ζωή το 2022

aimilia-ispislandi-1.jpg

«Για εμένα το θέατρο πρέπει να γεννάει χαρά. Πολλοί νομίζουν ότι κάνω αυτόν τον μονόλογο για να απαλλαγώ από το προσωπικό μου βάρος μια σοβαρής απώλειας που είχα. Όχι όμως, δεν το κάνω για αυτό. Την απώλεια την ανασύρω μόνο μια στιγμή μέσα στο έργο γιατί τα σημαντικά γεγονότα δεν καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο, πάνε σε βάθος και δεν χρειάζεσαι πολλά λόγια για να τα εκφράσεις»

«Είμαι γέννημα θρέμμα μίας άλλης εποχής. Είμαι παιδί δύο εκπαιδευτικών, η πρώτη κόρη της οικογένειας, που σημαίνει ότι έχεις αίσθηση καθήκοντος. Ήμουν από μικροαστική οικογένεια, προφυλαγμένη. Ήμασταν σε ένα κουκούλι, σε μία αγκαλιά»

aimilia-ispislandi-3.jpg

«Έζησα και την έντονη ζωή. Όταν ήμουν ηθοποιός τα πρώτα χρόνια με θυμάμαι να μην κοιμάμαι τα βράδια. Πήγαινα κατευθείαν για πρωινό στο Χίλτον μετά από τα μπουζούκια. Ήμουν πάντα σοβαρή, αλλά μου άρεσαν πολύ οι παρέες. Δεν μου αρέσει καθόλου να μένω στο σπίτι, η ζωή είναι έξω. Ο σύζυγός μου είναι ακριβώς το αντίθετο, δεν ακολουθεί. Είναι περίεργο πως κάποιοι άνθρωποι σμίγουν με τα αντίθετά τους», εξομολογήθηκε η Αιμίλια Υψηλάντη.

Αιμιλία Υψηλάντη: «Φτάνει η στιγμή που 1 πληγή ωριμάζει και θες να την ανοίξεις, να δεις τι κρύβει»

Αιμιλία Υψηλάντη: «Όχι, βεβαίως δεν κατάφερα να αποκτήσω κανένα κομπόδεμα»

Αιμιλία Υψηλάντη: «Η δουλειά του ηθοποιού διαρκώς αντιμετωπίζει το φάσμα της ανεργίας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved