Νέος έρωτας για τον Κώστα Δόξα - Η αθόρυβη σχέση με γνωστή δημοσιογράφο και το J2US!
Παρά τις δύσκολες στιγμές που προηγήθηκαν, με φόντο τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της κόρης του, Μαρία Δεληθανάση, ο Κώστας Δόξας φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, ο τραγουδιστής έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μιας γνωστής δημοσιογράφου, με την οποία μάλιστα είχε και επαγγελματική συνεργασία στο παρελθόν.
Δεληθανάση για Δόξα: «Δεν θα επέστρεφα σε μια κατάσταση που έχει ήδη κριθεί και με έχει επηρεάσει»
Αυτή είναι η σύντροφος του Κώστα Δόξα
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην εφημερίδα Realnews, ο Κώστας Δόξας διατηρεί σχέση με τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, την οποία βλέπουμε στην πρωινή εκπομπή του STAR με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή τους στο J2US, όπου συνεργάστηκαν ως μουσικό ζευγάρι, και, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, “δεν χρειάστηκαν πολλά λόγια για να καταλάβουν ότι ταιριάζουν”.
Η σχέση τους μετρά ήδη αρκετούς μήνες, ωστόσο και οι δύο επιλέγουν να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις και προτιμούν πιο διακριτικές εξόδους ή χρόνο μακριά από τα φλας, σε πιο ιδιωτικές στιγμές.
Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις πληροφορίες, με το ενδιαφέρον να παραμένει γύρω από το αν θα αποφασίσουν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους στο μέλλον.